Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Global Pl

madara123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam serdecznie czy wie ktos moze jakie haki dzialają na polskim Globie bo wiem ze hakerzy są i mówia ze maja darmowe haki dlatego zwracam sie z prośbą na forum z gury thx

Opublikowano

hacki sa i znajduja sie one nawet na tym forum ;) wystarczy Ci kiki albo daengine i poczytac troche tutkow i zabawa gwarantowana ;) a po za tym ten polski serv to porazka jest :D

Opublikowano

panowie, mi kiki wykryło xO mam DAE więc zaraz wypróbuję i powiem czy wszystko śmiga ;)

EDIT: nie działa, z kiki mam "nieoczekiwany koniec archiwum" przy wypakowywaniu a DAE jak tylko włączam to wykrywa...

Opublikowano

@UP znalazłem to wcześniej i chciałem zauważyć że samo HideToolz jest już jako hack wykrywane nawet gdy jest ukryte ... Dlatego chciałem linka, podaj coś sprawdzonego, cos co Ci działa najlepiej spakuj tego Twojego rootkita i wrzuć na jakiś server to na pewno zadziała ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również dopisuje się pod postem, jeśli może ktoś, to wdzięczny jestem z góry, o podanie czegoś co działa na polskim kalu

Venienti ocurrite morbo

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...