Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery..

kozak1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do was takie pytanie?

Tulyita dal te pliki za darmo wam bo poszly w internet przez pewnego czecha. Stawiacie te serwery co chwile super dobry serwer niema lagow - Wbijam na jeden lagi w chuj ale pisze ze bez lagow.. Niektore serwery maja "beta testy", ktore nigdy sie nie skoncza poniewaz co wy chcecie zrobic? No powiedzcie co? Chat gildii to najprostsza rzecz jaka jest osoba, ktora sie uczy w php powinna wiedziec to.. Ludzie, ktorzy umieja Php by zrobili to juz od plikow marcela tak jak tulyita :-)
Dlaczego wy oklamujecie ludzi, ze beta testy sa  i sie skoncza ktoregos tam dnia co wy robicie na tych serwerach? Nic..

Darmowe hostingi, pare dni i kasuja niektore serwery konta, 0 zabezpieczen itp itd.

Dobrze, ze kolejnych plikow tulyita nie da w wasze rece :-)

Pozdrawiam :P

Opublikowano

Tulyita dal te pliki za darmo wam bo poszly w internet przez pewnego czecha. Stawiacie te serwery co chwile super dobry serwer niema lagow - Wbijam na jeden lagi w chuj ale pisze ze bez lagow.. Niektore serwery maja "beta testy", ktore nigdy sie nie skoncza poniewaz co wy chcecie zrobic? No powiedzcie co? Chat gildii to najprostsza rzecz jaka jest osoba, ktora sie uczy w php powinna wiedziec to.. Ludzie, ktorzy umieja Php by zrobili to juz od plikow marcela tak jak tulyita :-)

Dlaczego wy oklamujecie ludzi, ze beta testy sa  i sie skoncza ktoregos tam dnia co wy robicie na tych serwerach? Nic..

Darmowe hostingi, pare dni i kasuja niektore serwery konta, 0 zabezpieczen itp itd.

Jajebix, Ty myślisz że kurwa wszystkie serwery są na plikach od niego?

Co ten "troll" robi tutaj na forum? Banować typa.

ps: nie znasz mnie więc czemu mnie wyzywasz? 

ps2: to że na tym forum jest plaga gówniatych serwerów od gimbusów co nic nie umią zrobić, nie znaczy że musisz odrazu dyskwalifikować innych.

ps3: mój serwer nie jest na tych plikach.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Jajebix, Ty myślisz że kurwa wszystkie serwery są na plikach od niego?

Co ten "troll" robi tutaj na forum? Banować typa.

ps: nie znasz mnie więc czemu mnie wyzywasz? 

ps2: to że na tym forum jest plaga gówniatych serwerów od gimbusów co nic nie umią zrobić, nie znaczy że musisz odrazu dyskwalifikować innych.

ps3: mój serwer nie jest na tych plikach.

Zapewne to jest fitness romek.

Opublikowano

Chat to jest najłatwiejsza rzecz ?? HAH . Jak taki mądry to sam zrób . Tultiya napisał , że nie wyda tych plików za darmo teraz tylko później.

nostaleh.png
Opublikowano

Ty nawet po polsku nie potrafisz pisać więc w php pewnie też jesteś zerem. Jaki jest sens zakładania takiego tematu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...