Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Realms?

LuxarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą wyłączyłem Minecraft i kiedy włączyłem go z powrotem zobaczyłem napis "Minecraft Realms". kiedy w niego kliknąłem wyświetlił mi się napis żebym zaktualizował klienta. Ktoś wie jak tego używać?

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano
https://minecraft.net/realms

To działa na takiej samej zasadzie jak inne hostingi, jednak płacisz za czas wynajmu a nie za ilość slotów!

Max. zarejestrowanych może być 20 graczy, a równocześnie na serwerze może być tylko 10, bynajmniej ja tak zrozumiałem z opisu!

Jak dla mnie fajna sprawa, jednak 40zł za 10 slotów to troszeczkę za dużo, no i pewnie tylko gracze premium mogliby tam grać!!!

//EDIT: Dla naszego kraju jeszcze nie jest dostępne Minecraft Realms! ;-F

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Minecraft Realms to jest raczej hosting dla serwerów dla znajomych bo jak jest napisane sam dodajesz kto może wbić czyli typowa WL, ale z ograniczeniem do 20 osób, ale slotów ma 10 czyli 10 graczy jednocześnie może grać.

Serwera społecznego z tego nie zrobisz. "Prosty i bezpieczny sposób grania w Minecrafta ze znajomymi"

Opublikowano

Wątpie żeby przyjeli się u nas w kraju bo tutaj ceny serwerów idą na łeb na szyję

Potrzebujesz kompleksowej i darmowej  pomocy przy serwerze minecraft ?

A może Twój serwer nawiedzają lagi i crashe ?  Nie mogłeś trafić lepiej!     :)

>> Pisz GG:49491819 <<

Bo przecież pomaganie to przyjemność 

Opublikowano

Zaktualizuj klienta mc do 1.7.9.

Minecraft realms jest już dostępne w Polsce, ale jeszcze nie ma żadnych polskich serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...