Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download][Small Tut] Dark Walk's Private Server Trainer 1.2

KacperOo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

dzieki wielkie... :) ale i tak wczoraj wieczorkiem jak haxowalismy na tkaim privie to sie spytalem i mi powiedzial ;P

PS: 100 post ^^

dawid1122-3684.png
Opublikowano
Zal mi cie kurwa.... wstawiles cheata niepotrzebnie kurwa pizdeczko mala... kurwa teraz na kazdym serverrze polskim hakuja, na moim to pelno hakerow pierdolona dziwko zajebana kurwo, nie doruchana dziwko pierdolona szmato, jebana w dupe pipo. Kupa w kiblu

Fajnie cie rodzice wychowali, pozdrów.

Nie rozumiem po ch*j siedzisz na forum o hackach jak Ci się nie podoba, że ktos wstawia hacki T_T

Working on ownede trainer .57 - 80% (RC1, dopracowywuje)

Opublikowano

@2up

to jest forum O HAXACH wiec sie nie czepiaj jesli ktos je da o.O

@Topic

haxy dzialaja bez zarzutu :D

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Banana banana banana terracotta banana terracotta terracotta pie!

Opublikowano

@ aQaMS

ekhym jesli postawiles perva na hamaku to co sie dziwisz (jesli postawiles na hamaku )

bo na hamaku NIEMA AB wiec spokojnie moena hakowac xD

@down

aha to sorki bo wiem ze na tych kture znam to niema wiec myslalem ze na 100% na kazdym niema xD

troszke zagmatwane

Opublikowano
@ aQaMS

ekhym jesli postawiles perva na hamaku to co sie dziwisz (jesli postawiles na hamaku )

bo na hamaku NIEMA AB wiec spokojnie moena hakowac xD

Jak to nie ma? To wszystko zalezy od ustawien serwera... W wiekszosci serwerów jest wyłączony, gdyz czesto sie myli...

Opublikowano

Jestem na wakacjach u babci ale mniejsza o to mam tu laptopa wlasnie z vista i nie mam pojecia jak uruchomic ten programik jako administrator prosze o pomoc :]

@edit

Już doszedlem do tego ;] dzieki za botka

Opublikowano

nie wiem jak wam, ale ja mam problem z "damage cap shift", działa mi tak samo jak ta funkcja z god moda ("damage shift"), a nie wypada atakować z pełnym powerem, bo gm się skapnie.

ps co to są za funkcje: zero vac, zz vac, no breath, no kb?

Opublikowano

Zero vac-Przyciaga potwory do ciebie (nie wiem czy na ciebie czy obok)

ZZ vac_to samo co na gorze

no breath-Postac nie meczy sie mozesz bez limitu atakowac z jednego miejsca

no kb(no knockback)-potwory bija cie ale nie odpychaja

Vace przetestuj.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

ten hack nie zly dalem na Fast Attack Summon Damage ostre i nieskonczone Summony i tak priestem na zakuma 4 sekundy nie bylo go

h6IduA1.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dupa...

Mylicie sie

Dark Wall to tylko jego stary nick. Gdy okazal sie "noobem" zmienil nick na Dark Star malo osob o tym wie ale to juz sie rozprzestrzenia

Za miech lub dwa kazda osoba bedzie wiedziala ze Dark Star to Dark Wall...

Ale to ze jestes taki zacofany to nie moja wina...

Lecz wina tego ze twoj poziom IQ przekracza norme na minusie o 2 lub 3 Proste Wiazania... Nubek

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

o tak super extra zajebi.... ale na ch*j odkopujesz temat z przed 2 tyg >.< Nupku ? warnik poleci..

co do posta to twój IQ przekracza normę (albo i nie xD) po w regulaminie lokalnym istnieje taki punkcik >.<

10. Zabrania się 'odkopywania' przestarzałych/nieaktualnych tematów, pod groźbą warna.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO PRZECZYTANIA TEJ LEKTURKI >.<

Opublikowano

@Up

Nie no spoko tyle ze twoim zdaniem pewnie norma IQ to 130 bo ty jestes od niej bardzo daleko...

A ja mam dla ciebie lepsza lekturke. Lekturka Dla Timmiego

Ale jesli lubisz tak czytac to specjalnie dla ciebie napisze dlugi post bys mogl plakac z radosci.

Duzo czytasz ale sie nie doczytales "Pod Grozba Warna"

Grozba... To nie znaczy ze na 100% warn.Wiec dam ci nastepna lekturke. Lekturka Dla Timmiego nr.2

Ale dobra.

Co ja tam mialem mowic... A Tak :P

Mialem nie mowic nikomu ale dzis mi napisal ze jak cos moze juz zwac mnie Black Star.

Wolal najpierw sprawdzic czy ludzie sie nie skapna ze Nie ma juz tego "nubka ktory zginol w tajemniczych okolicznosciach"

Juz nie uzywa pseudonima Dark Star tylko Black Star i wszyscy sie czepiali jego ze to nie jego projekt bo wtedy uzywal pseudonima Dark Star.

Czemu sie czepiali ?? Podpisal sie Black Star jak widac pod ikonka Trainera.

Klamstwo ma zawsze krotkie nogi.

Teraz jak to napisalem to pewnie sie rozejdzie dojdzie do angielskich for i Black Star sie o tym dowie i sie na mnie wkurwi.Ale pluc na to.

Ps. Nie umiesz pisac Timmy ??

Nupku

Mam nadzieje ze sie jeszcze nie kapneliscie kim jestem :)

Good Time Timmy "Nupku"

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up

Google.pl, 1 sekunda szukania i od razu znajdziesz inne linki na innych forach

Opublikowano

wrazie czgo znalazlem Link

nie sprawdzalem jeszcze :)

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorry ze odkopuje stare tematy ale potrzebuje tego trajnera pod wersje 62v. jak ktos wie skad sciagnac niech zapoda link

@down

Tfuj gugle.peel nic nie podolal widzialem pod wersje 62 ale nie znalazlem mirrora do sciagniecia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też odkopię. Będe tutaj cytował, gdyż sam tego używałem.

Więc tak:

Ten trainer dziala na wszystkich Pservach w wersji 0.55 ,ale wszedzie gdzie jest a/b mozna dostac bana.

Tutaj bym się troszke sprzeczał. Ostatnio dostałem bana na serwerze, gdzie go używałem, i coś mnie podkusiło żeby zrobić własny. Po jednym i pół dniu pracy, skończyłem, i chciałem zobaczyć jak to jest być supergm'em. *Polecam, fajna zabawa* Przy czym potestowałem tego hacka. Włączam God Mode, włączam DmG Hack...

-Patrze, potworki nie biją, no , cool.. ale, kurcze, jakoś jak bije to dmg normalne... co jest...?

*zrobiłem new chara, w MySQL'u ustawiłem mu level 148 [dragon knight, bodajże.]

-Hmm.. no, potworki nie biją... kurfa, dmg ciągle normalny...

Także nie jestem pewien czy działa na wszystkich, ale może być to zależne od tego, na jakim koncie poprostu grasz :) *Admin account, itp.*.

Na tamtym serwerze działało all cacy.

@up

Z tego co wiem, Darkcośtamcośtam raczej nie zrobił jeszcze na .62 *ale może, nie wiem*. Polecam Ci bardzo fajną stronkę, gugle.peel która napewno *SPRÓBUJE* ci pomóc.

Pozdrawiam wszystkich, Marahin.

[bTW / PS / Jeszcze jedno]

Nie za bardzo wiem, jak ustawić Cash Shop na swoim serwerze. Wciąż wyskakuje błąd który mówi mi, że "nie mogę tego otworzyć na tej mapie". *chodzi o CS'op] Of course, nie działa to na żadnej mapie :P

PAP!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...