Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy efekt "Level UP" by Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam nowy efekt "Level UP" wykonany przeze mnie :

Download :

http://www11.zippyshare.com/v/24837611/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/cd9625a6e67b0485a1cb726ece335afbe97b5a5c772c3be59a20b3f507c7d605/analysis/1399379227/

Proszę o -%.

Całą zawartość paczki należy wrzucić do : ymir work/effect/etc/levelup_1/

Jeśli ktoś ma możliwość zrobienia filmiku lub gifa z gry to bardzo bym prosił, gdyż ja w obecnej chwili nie mam tej możliwości.

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko napis i kolor zmieniles

Ciekawi mnie czy potrafisz chociaz 1 prosty efekt sam napisac , bo wydaje mi sie cos ,ze nie posiadasz takiej wiedzy ani umiejetnosci 

Zamiast dodawac pojedynczo po 1 efekcie , zbierz 10 i zrob 1 porzadny temat   ;)

Wtedy dostanę tylko 1x -%.

To nie jest efekt szarży z dodanym napisem, choć na SS może tak wyglądać.

Edit. Ja tych efektów nie piszę tylko robię w World Editorze.

0VPaRnd.png

Opublikowano

fajne tylko ostatnie jakieś słabo rozciągnięte

ładnie to wygląda +

Ponieważ ten napis się rozciąga i znika (taka animacja), właśnie dlatego zależało mi na tym żeby ktoś wrzucił ruchomy pokaz z gry, póki ja nie mogę ;p

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ponieważ ten napis się rozciąga i znika (taka animacja), właśnie dlatego zależało mi na tym żeby ktoś wrzucił ruchomy pokaz z gry, póki ja nie mogę ;p

a okej to proponuje go rozciągnąc troche w szerz i wtedy powinno być git

tak sadze

Opublikowano

No to nagraj filmik i pokaz jak zrobiles ten efekt (Dobrze wiem ,ze tylko edytowales kolor wraz z napisem ;)

Nie wiem czy do końca rozumiesz to po co ja to tutaj wrzucam, gdybym chciał Ci udowodnić że coś potrafię, bawić się w nagrywanie filmików itd., wysłał bym Ci linka do tematów z moimi mapami i miałbym Cię z bani, tak samo nie rozumiem gdzie przeczytałeś moje oznajmienie że praca została stworzona przeze mnie od 0, a nie bazująca na innym mse.

\Wszystko co wrzucam po za Media, czyli tutaj, jest dla ludzi którzy nie potrafią, bądź z jakiego kolwiek powodu nie mogą tego zrobić sami i nie ukrywam że też dla zbicia %.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Epicko wygląda w grze! Dzięki wielkie.

Mniej więcej xD

1399382150-U352037.jpg1399382167-U352037.jpg1399382184-U352037.jpg

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Mi się podoba.

Niby nic a jednak przykuwa uwagę, bynajmniej moją.

Jak mówią, piękno tkwi w prostocie.

Like.

Epicko wygląda w grze! Dzięki wielkie.

A mógłbyś pokazać jak? ^^

Opublikowano

No to nagraj filmik i pokaz jak zrobiles ten efekt (Dobrze wiem ,ze tylko edytowales kolor wraz z napisem )

Podaj lepiej nazwe efektu ,bo nie chce mi sie tego szukac ;]

Zazdrość czy jak przecież napisał że nie ma jak sprawdzić jak to działa a ty na dodatek chcesz by nagrał jak to robi o_O co do tematu z tego co widzę na ss'ie jest fajne jedyne co bym zmienił to tylko ten napis żeby był bardziej pod kolor tego czegoś lub żeby zamiast znikał to rozwalał się tak na kawałki czy coś bo tego jeszcze nie widziałem :D

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że jak zobaczyłem to na czystym zdjęciu (nie z gry), to mi się nie podobało, jednak kronzu wstawił SS'a i odrazu mnie olśniło :P

Bardzo ładna praca, świetne wykonanie.

Oczywiście pobieram, wykorzystam i plusika zostawiam :)

P.S

W najbliższym czasie się do Was odezwę :-)

Opublikowano

Zazdrość czy jak przecież napisał że nie ma jak sprawdzić jak to działa a ty na dodatek chcesz by nagrał jak to robi

Wystarczy mi ,ze napisal teraz ,iz wzorowal sie na pewnym *.mse i nie draze dalej tematu ,wiec Twoj komentarz mogles sobie w tym wypadku darowac...

@Przypomnialo mi sie ;)  ,ten efekt to victory.mse (\\effect\etc\forked_load\vicotry.mse) ,jezeli mnie pamiec nie myli 

Opublikowano

Wystarczy mi ,ze napisal teraz ,iz wzorowal sie na pewnym *.mse i nie draze dalej tematu ,wiec Twoj komentarz mogles sobie w tym wypadku darowac...

@Przypomnialo mi sie ;)  ,ten efekt to Victory.mse ,jezeli mnie pamiec nie myli 

Tak, lecz jest dużo niższy i mniej obszerny niż mój.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Fajny efekt :)

Bardziej mi się podobają serduszka ale + za wkład w prace. 

Opublikowano

w grze przyciąga wygląda kilka razy lepiej. Zmieniłbym kolor napisu Level Up, by był w kolorze efektu. Lepiej to wtedy wygląda moim zdaniem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...