Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenlong[Pl][Dedyk}

luki200810

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KU u instruktorów.. tylko dla woja

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

@UP Spolszczenie masz w launcherze, nie musisz tego pack brać.

Co do serwera.

- Jak wejdzie HA wpisze "reboot" i jest wszystko ok, zrobiłem wszystko co trzeba, dałem już KU, ulepszacze (ktoś usunął...) Kamienie Duchowe, ogólnie teraz tylko czekać na właściciela.

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

Nic szczególnego na serwerze nie ma, serwer ledwo stoi a już pierwsze co działa to ItemShop, może najpierw naprawcie błędy. Do tego regulamin na forum żywcem skopiowany z avalonmt2 xP

Opublikowano

A ja powiem tak, serwer dupny, to jest priv, zbroi na 1 lvl +9 ni ma i innych badziewiow na poczatek... az szkoda gadac coscie w ogole narobili, zdjecie konia mialobyc jest ksiega wojskowego konia... Szkoda gadac

marigandejr9.jpg
Opublikowano

podejrzewam ze serwer zostanie predko zamkniety,a Head Admin dostanie wezwanie do sadu^^ powod? platny IS:)

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

UP jakoś na avalonie jeszcze nikogo nie wzywali, a to czy dostanie pozew do sądu nie zależy od płatnego ISu, tylko od łamania praw autorskich, które łamie każdy GA serwa

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Posiadam bogate doświadczenie w Metinie.

Aby serwer działał poprawnie i długo musi spełnić kilka podstawowych cech:

- nie za wysoki rate expa ( o wbiciu 99 lvl stoją tacy w m1 i wulgami rzucają i atakują co popadnie) - szybka nuda

- zrezygnować z IS na korzyść dotacji ( jest to bezpieczniejsza forma zysku dla serwera bez wezwania do sądu)

- inteligentni GMowie, już kilka serwerów padło po tym jak rozdawali na lewo i prawo EQ+9 (przed resetem posiadaliście ten najgorszy typ GM którzy niszczą rozrywkę. Ale czy to się teraz zmieni?

- Względne panowanie nad poziome m rozmów na czacie oraz kulturą gry

Co do dotacji to musicie inteligentnie do tego podejsć nie kopiując IS z PLu. Priv musi coś zaproponować extra w stosunku do PL by miał rację bytu.

Np. Dość nicki rate expa ale za to za dotacje w jakieś tam sumie dostępne pelerynki.

Bony i ich modyfikacja dostępne przez dotacje oraz co ważne wprowadzić losowy drop tych zwojów z moobów by nie było lamentu że jest to niedostępne dla ogółu. Kupno gotowego konika za odpowiednią dotację.

J99 miał poważne podstawy by być dobrym privem zarabiającym na siebie ale niestety GMowi to zniszczyli

X-World jest dobrze funkcjonującym privem ale niestety też ma swoje minusy jak ogólny brak bonów i modyfikacji oraz dodatków typu pelerynki. Ale posiada poważniejszch GMów, dzięki którym ten serwer dalej żyje.

Tyle ode mnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie są inst dla sury, bo jakoś nie znalazłem. Tak poza tym strasznie mały drop yang w porównaniu do cen u handlarzy !!

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

dopóki nie bedzie wipe z kontami i postaciami i bugi nie zostana naprawione i IS poprawnie zrobione a multikonta i ich włascicielow blokowac nie mam zamiaru grac poniewaz server padnie bardzo szybko , a GMy sa non stop offline.

Opublikowano

+ zresetuj konta

i .. nie dawaj smoczych monet....

bo ludzie robia multikonta i kupyja metale i polepszaja sobie itemy , kupuje poty na HP i takie tam

Dawanie smoczych monet na konto to blad totalny , chyba ze jedynie przy 25 sm mozna kupic tylko fryzure.

Opublikowano

najlepsze to ze u chandlazy nie ma nawet zbroi na 0lvl+9 tylko +0 xD

mowia ze naprawia bugi...juz 3/4 dni i gowno robia

serv moze byc fajny ale tylko wtedy gdy dobry gm znajacy sie na rzeczy wejdzie i pomoze tym ....

Opublikowano

Czy w ogóle GA interesuje sie tym servem ? Dalej nie ma instr dla sury. I jak ja mam expic ze skillami m1 ? :<

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...