Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Limit 255 levelowy został zniesiony :)

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przedstawiam wam filmik, który ukazuje zniesienie dobrze nam znanego limitu lvlowego czyli 255.

Za jakiś czas powinna ukazać się jakoś HD :)

@edit

Dzięki za pomoc w C++ pawemolowi :D

@edit

Filmik jest już zmieniony, można oglądać w jakości HD !!!!

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Tylko na co tyle tych lvli robić? :P

Teraz na easy lub easy/medium każdy wbija lvl w kilka dni, wypełni kilka dungeonów, zrobi full eq i mówi, że ten serwer jest nudny, bo wszystko zrobił. 

Teraz żeby powiedzieć "nuda" będzie raczej niemożliwe, bo teraz będziemy mogli zrobić nawet do 1000lvl

Jak chcą to niech maja ale myślę żeby zrobić to  na hard zeby gracze z maxem  mieli co robić a nie bez czynnie stać w mieście

Właśnie nie hard, a easy/medium. Bo na hardzie bijesz dniami czy miesiącami, na easy/medium kilka dni.

Jaki max ?

Sami nie wiemy, ale bardzo duży, liczony nawet chyba w kk :D Jest w fazie testowania, dzisiaj dopiero taki wynik udało mi się uzyskać ;)

@topic

Zaraz wrzuce inny filmik, bo ten coś się nie przekonvertował xD

Opublikowano

Wszystko fajnie, szkoda, że jest to bardzo prosto zrobić mając source ;p

No ciekawe, to zrób taki efekt :D

Filmik został zmieniony na HD. Zapraszam do oglądania :D

Opublikowano

Zaden wyczyn przeciez juz jest serwer gdzie mozna wbic 32000 lvl xD

albo był taki 4fun

4funmt2.pl lecz tam jest zbugowany ten lvl. za każdym relogiem lvl się resetuje ale ostatnio admin dodał questa gdzie lvl dostaje się automatycznie :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

Zaden wyczyn przeciez juz jest serwer gdzie mozna wbic 32000 lvl xD

albo był taki 4fun

Tam jest tylko po to aby było, wylogujesz się i tego lvl już nie masz. Tutaj jak wbijesz lvl np. 260 to po wylogowaniu i zalogowaniu lvl jest dalej taki sam.

Opublikowano

To że na easy da sie ten 255 wbić szybko to raczej kwestia złego rozplanowanie serwera :P Żeby to w ogóle miało sens trzeba by mieć więcej skilli dla postaci itp. Bo co Ci po 1000lvli jak na 100 masz już wszystko P, a robienie kolejnych setów itemów co 30 czy ileś lvli też jest nudzące :P Moim zdaniem trzeba się skupiać na pvp, jakimś lepszym systemie wojen czy coś:) takie rzeczy to owszem fajny bajer ale mało wnosi to do gry:P

Opublikowano

już w 2010 był limit 255 + jednak było sporo do poprawy i nie każdy sobie z nim umiał poradzić  : <

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

już w 2010 był limit 255 + jednak było sporo do poprawy i nie każdy sobie z nim umiał poradzić : <

W 2010 byl ten lvl jako diff, jego nie dalo sie zrobic zeby dalo sie expic powyzej 255. Po prostu bez source nie dalo sie tego zrobic.

Opublikowano

W 2010 byl ten lvl jako diff, jego nie dalo sie zrobic zeby dalo sie expic powyzej 255. Po prostu bez source nie dalo sie tego zrobic.

dało się przecież deco nawet zrobił zanim src wypłynęło.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Taki lvl nie pasuje do tej gry.

Juz wolalbym max lvl 250 + do tego reborny czyli, ze na stronie resetowalo by sie postac i wtedy na nowo wbijanie lvl, a co za tym idzie za 2x250 lvl bysmy mieli staty po 300 i tak dopoki staty nie beda 32767

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Boże święty.

Każde takie coś będziecie dawali jako filmik? Może mam nagrać fix na nie spowalnianie metinow? Ludzie...

@topic

No fajnie, ale po co to komu?

"Takie coś" zrób coś takiego, a później się wypowiadaj ;) Zobaczymy ile błędów spotkasz po drodze ;)

Opublikowano

"Takie coś" zrób coś takiego, a później się wypowiadaj ;) Zobaczymy ile błędów spotkasz po drodze ;)

O akurat Ty najlepiej powinieneś znać mój poziom. 

Waść, wstydu oszczędź.

PS.

To jakieś wyzwanie, bo się zgubiłem?

Opublikowano

O akurat Ty najlepiej powinieneś znać mój poziom. 

Waść, wstydu oszczędź.

PS.

To jakieś wyzwanie, bo się zgubiłem?

Ta, dostałeś wyzwanie od typa który edytował prostą rzecz w source i uważa się za nie wiadomo jakiego harpagana.

@Topic: nie rozumiem filmiku ponieważ już kilka razy było to przedstawione bez bugów przez innych.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ta, dostałeś wyzwanie od typa który edytował prostą rzecz w source i uważa się za nie wiadomo jakiego harpagana.

@Topic: nie rozumiem filmiku ponieważ już kilka razy było to przedstawione bez bugów przez innych.

Hah, wiedziałem, że jak wejdziesz to zawsze musisz wcisnąć swoje 5 groszy ;]

Widziałeś może opis tego działu ? 

@Evor

Tak, to jest wyzwanie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...