Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer n1host

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał ktoś z was serwer na hostingu n1host.pl?

Chciałem sobie postawić serwer na własny użytek z paczką Agrarian Skies. Jest tam już gotowa oferta ale chciałem poznać opinie na temat tego serwera.

Cena moim zdaniem jest dobra. 

Proszę o wypowiedzi innych.

Opublikowano

Nigdy nie słyszałem o takim hostingu . W spisie hostingów też go nie widze. Jeżeli chcesz tylko tą paczkę aby grac tak z kolegami to żadnej przeszkody nie widzę . Polecam bardziej cubehost.pl lub fiberhost.pl

Opublikowano

Na n1host jest postawiona ats wyspa i gra tam ennek i inni z youtuba wiec chyba warto skorzystac skoro jest gotowe wszystko juz :D

Opublikowano

Sam tam serwera nie miałem, ale już gdzieś widziałem opinie na temat tego hostingu i ponoć jest dobry. Na pewno lepszy od fiberhosta

A ja od siebie polecam FireHosting

A jeśli masz dużo pieniędzy to CraftServe.. wg. mnie craftserve to najlepszy hosting, miałem tam 1rok serwer ;-)[/background]

Opublikowano

Napisałem do admina, dał mi na test 48 godzin:) Nie mam jak na razie zastrzeżeń, polecam wszystkim, lagów jak na razie nie odczuwam :)

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...