Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flagi Królestw by Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam flagi dla 3 królestw wykonane przeze mnie :

Shinsoo                                                    Chunjo                                                           Jinno

pY0CF07.png         iUHDerV.png         X3oVSxT.png

Download :

http://www71.zippyshare.com/v/34426667/file.html

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/fa1adc9c220504d600f111641da467fba6bbc7a4a86a4c1d3259ae414e5d9aa0/analysis/1399372827/

Introempire (Wybór królestw) :

http://www39.zippyshare.com/v/78410792/file.html

Praca jest wykonana w 100% przeze mnie w związku z czym proszę o skromny - %.

Flagi w formacie dds (z paczki) należy wrzucić do : ymir work/effect/etc/empire/

0VPaRnd.png

Opublikowano

Praca jest wykonana w 100% przeze mnie w związku z czym proszę o skromny - %.

Piszesz, że praca w 100% wykonana przez ciebie, a ja tu widzę kilka elementów, które na 100% nie są twojego autorstwa bo je znam. Ogólnie nie przyczepiłbym się do tego, gdybyś nie napisał tych magicznych 100%, bo flagi wyglądają bardzo fajnie i zapewne będą czytelne po przeskalowaniu w grze.

Opublikowano

Piszesz, że praca w 100% wykonana przez ciebie, a ja tu widzę kilka elementów, które na 100% nie są twojego autorstwa bo je znam. Ogólnie nie przyczepiłbym się do tego, gdybyś nie napisał tych magicznych 100%, bo flagi wyglądają bardzo fajnie i zapewne będą czytelne po przeskalowaniu w grze.

Brush to materiał nie element (co innego gdybym go wyciął), wszystko inne jest zrobione przeze mnie więc nigdzie tego nie mogłeś widzieć, jeśli tak proszę o SS.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Bardzo dobra robota tylko mam pytanie jeżeli wgram je do podanej ścieżki przez ciebie to nowe flagi wgrane będą również widoczne nad głową handlarzy w innym królestwie czy tylko przy wyborze postaci ?? 

Opublikowano

Bardzo dobra robota tylko mam pytanie jeżeli wgram je do podanej ścieżki przez ciebie to nowe flagi wgrane będą również widoczne nad głową handlarzy w innym królestwie czy tylko przy wyborze postaci ?? 

Są nad głowami.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Brush to materiał nie element (co innego gdybym go wyciął), wszystko inne jest zrobione przeze mnie więc nigdzie tego nie mogłeś widzieć, jeśli tak proszę o SS.

Tego smoka z flagi shinsoo sam dawniej używałem do awatara. :) Z tego co pamiętam brałem go z wzorów z jakiegoś studia tattoo.

//Edit. O patrz, nawet się znalazł:

UqcoLm9.png

Opublikowano

Tego smoka z flagi shinsoo sam dawniej używałem do awatara. :) Z tego co pamiętam brałem go z wzorów z jakiegoś studia tattoo.

//Edit. O patrz, nawet się znalazł:

UqcoLm9.png

Prawdopodobnie dlatego że paczka z tymi brushami nazywała się "tattoo brush" ^^

0VPaRnd.png

Opublikowano

Flagi bardzo ładne,szczególnie shinsoo mi się podoba

Czyli jeśli 100 % twoje to te znaki w środku też są wykonane przez Ciebie,tak?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Flagi bardzo ładne,szczególnie shinsoo mi się podoba

Czyli jeśli 100 % twoje to te znaki w środku też są wykonane przez Ciebie,tak?

Sam kontur jest brushem, styl jest zrobiony od 0 przeze mnie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Pierwszy lajk  !

Jak poradzić sobie z tym ? wywala mi znaki zapytania jak wychodzę z gry

0506 14:00:05336 :: LZObject: Decompress failed : ret -4, CompressedSize 0

0506 14:00:05336 :: Failed to decompress : d:/ymir work/effect/etc/recuperation/light00.dds
Opublikowano

Pierwszy lajk  !

Jak poradzić sobie z tym ? wywala mi znaki zapytania jak wychodzę z gry

0506 14:00:05336 :: LZObject: Decompress failed : ret -4, CompressedSize 0

0506 14:00:05336 :: Failed to decompress : d:/ymir work/effect/etc/recuperation/light00.dds

Rozpakuj to normalnym unpackerem który nie zje Ci plików, polecam EterNexus.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zajebiste.

Daję okejkę,ale nie użyje :)

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...