Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UberStrauner

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. czy ktoś może wie, czy uberstraunery, (te małe) pojawiają się w jednym miejscu na 4-5, czy w dowolnym miejscu? Bo mam misje na 50 i chyba będę to wieki robił. 

Opublikowano

no co Ty nie powiesz...? :O mam na 3 lvlu, ale mam tylko 4 radarowe, też na 3. I muszę się sporo nalatać, żeby jednego znaleźć. Mi chodzi o to, czy one się odradzają tylko w wybranych miejscach, czy w przypadkowym miejscu na mapie... 

Opublikowano

Wszystkie respią się losowo. Nie ma tak że w jednym miejscu. Ciężko jest ubić jakiegoś aliena (np. uber saimona). Pojawia się jeden i w każdej chwili może ktoś inny go zabić.

Opublikowano

no co Ty nie powiesz...? :O mam na 3 lvlu, ale mam tylko 4 radarowe, też na 3. I muszę się sporo nalatać, żeby jednego znaleźć. Mi chodzi o to, czy one się odradzają tylko w wybranych miejscach, czy w przypadkowym miejscu na mapie... 

alieny z 1 gali są najtrudniejsze do znalezienia na 4-5 ;] Respią się w losowych miejscach ;]

1377808813-U903831.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...