Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

błąd we wrotach

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie biłem sibelony w becie, i zostawiłem im trochę życia na końcu, żeby się trochę pobawić kami i wszystkie były w jednym rogu. Ale jest jeden problem, że jak przyleciałem w ten róg, a tu jest tylko jeden sibelon. I nie dostałem ani kasy ani nic. po prostu zniknęły. Czy ktoś z was też tak miał? 

Opublikowano

czasem nie zalicza we wrotach kamyka na cb, spotkalem sie z tym blendem wiele razy :-(

Jemu chodzi o to, że chciał je potraktować siby pod koniec kamykiem, a tu suprajs mada faka nie ma sibów

Powinieneś napisać na support, osobiście się z tym nie spotkałem, ale jeżeli faktycznie taki błąd wystąpił to powinni o nim wiedzieć.

Opublikowano

Napisałem do supportu, i odpowiedzieli, że był jakiś błąd, i prosiłem, albo o zwrot kasy za ammo, albo o to, żeby mi oddali tyle kasy, ile bym dostał za siby. A oni powiedzieli, że nie, bo tak jest z góry... -.-

Opublikowano

Ja miałem podobny problem z mk na gammie. Jak wszystkie mk poleciały mi do rogu to użyłem kamyka a dostałbym sporo urki, a one znikneły. Dlatego teraz używam kamyka żeby ich zaprowadzić do rogu a dobijam ich normalnie żeby mi kase zaliczyło.

Opublikowano

Ja też tak już będę robił. Z supportu napisali, że jeśli na raz na dednąć ponad 15 alienów system może uznać to za błąd i się nie dostanie nagrody. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...