Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprint-Game Rozdaje VPS'y !

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie! Z tej strony Venoms, z Sprint-Game.PL

Postanowiłem zrobić kolejny konkurs z rozdawaniem darmowych VPS'ów, które są sponsorowane przez naszą firmę :)

____________________________________________________________________________________________________________

Konkurs został zatwierdzony przez:

PhoEnix9332

Dektored

_____________________________________________________________________________________________________________

Jakie są zasady konkursu ? :)

- W komentarzu proszę was abyście napisali dlaczego właśnie to ty miał byś otrzymać tego VPS'a, a nie ktoś inny i na co będzie ci potrzebny.

Konkurs będzie trwał około 2 dni :)

Potem wybiorę osobę z najbardziej kreatywnym uzasadnieniem.

Parametry VPS:

- 512Mb RAM

- 3,2Ghz Procesor (2x core)

- 30GB Dysk SSD

- 100/100 ADSL

- VPS'y są na 31dni

Proszę nie poruszać tematów ze złodziejstem i kradzieżą plików, gdyż dawałem już wielu osobą VPS'y i nie narzekali ani się nie skarżyli.

Zapraszam do brania udzialu w konkursie !

Życzę powodzenia , oraz aktywnego brania udziału w konkursie!

Opublikowano

No więc tak mam pliki nad którymi pracuje 3/4 miesiące a brakuje mi pieniędzy na dokończenie owych plików które myślę że są dosyć fajne.

Mam zamiar zrobić coś nowego ale brak na razie funduszy na dokończenie plików a brakuje nie wiele do skończenia.

Dziękujemy Venoms że postanowiłeś zrobić taką akcje jak ktoś nie ma pieniędzy a chciał by spróbować swoich sił. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja się zbieram na napisanie tematu w dziale "Pomoc na serwerze"

od dwóch tygodni. Temat dotyczący właśnie udostępnienia VPS'a.

Chcę zacząć naukę pisania questów a z pewnych przyczyn(nie pytajcie jakich)

nie mogę zrobić serwera hamachi i potrzebuję do tego VPS.

VPS nie ma służyć do tworzenia questów tylko do sprawdzania czy wszystko dobrze działa itd.

Fajnie, że zapytałeś o pozwolenie na konkurs :)

Tak krótko, może coś się wygrzebie, przydało by się coś zacząć robić z tymi serwerami :P

Opublikowano

Witam! Chciałbym uzyskać VPS'a z prostej przyczyny, uczę się robić serwery mam wielkie plany co do mojego projektu który mam w głowie ale niestety nie mam dość środków na dobrego vps, wiem że jest on nie drogi no ale jednak zawsze coś. Jeżeli zostałby mi przydzielony taki vps na pewno nie zmarnowałby się ! Pozdrawiam bardzo serdecznie ! 

Opublikowano

Witam. Serwerami prywatnymi interesuję się niemalże od samego początku, jednak wszystkie pracę do tej pory wykonywałem "dla siebie", z pewnym wyjątkiem ale to już nie miejsce na długie rozpiski na ten temat. Większość prac które do tej pory tworzyłem nie została dokończona z racji że zawsze coś było ważniejsze(szkołą,życie realne itp) i leża niedokończone na dysku. W swoich projektach stawiam na niepowtarzalność i doskonałość. Właśnie ukończyłem Technikum Informatyczne i postanowiłem poszerzać wiedzę w zakresie programowania (lua/python/c++) itp łącząc to z również z przyjemnością jaką jest gra w Metina. Po maturach planowałem zakupić serwer VPS (i jeśli nie wygram to prawdopodobnie to zrobię) by móc rozwijać się w tym kierunku i zdobyć podstawowe obycie gdyż do tej pory "bawiłem się" wyłącznie hamakami, aczkolwiek skoro jest możliwość przetestowania go za darmo czemu by nie spróbować. Miesiąc może mi jednak nie wystarczyć i jeśli jest to możliwe to prawdopodobne jest to że będę chciał przedłużyć ofertę (to już kwestia ceny).

Opublikowano

Witam . Dlaczego chce dostać VPSA ? Napiszę poniżej.

Chcę dostać VPSa , ponieważ tworze Projekt metin2 i potrzebuje takowego sprzętu, do testów . Obecnie tworzyłem wszystko na Hamahi , lecz mam trochę słaby komputer i ,gdy włączam już Clienta i mozille, to jest po prostu nie komfortowo . Dzięki temu VPS'owi będę mógł dodawać różne rzeczy , oglądać jakiś poradnik w tle i oczywiście testować bez "lagów" . Ogólnie nie mam funduszy na zakup VPSa i dzięki waszej firmie będę mógł dalej się "rozwijać".  Jeśli konkurs jest za darmo , czemu by nie skorzystać . Aktualnie uczę się programować w LUA i Pythonie ponieważ w Metinie można tworzyć "cuda" ,a przy okazji można także dorobić , czy znaleźć pracę dzięki językowi programowania.

Bardzo dziękuje ,że mogłem wziąć udział w konkursie i troszkę się rozpisać :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Wyniki konkursu jutro po godzinie 16:00.

Osoba która wygrała w przeciągu 12h otrzyma na wiadomość prywatną informację co do servera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...