Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental 45-dam radę w v2 ?

pokasyku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy dam radę mentalem 45lv w v2 po 1 grupce?

Mental:

474 deffa z silnym

obrażenia 385-441

9,3k HP

broń rib+7 śr 28%,5 na otrucie z 2 kd+3 do expa

Buff:

pomoc ok 25%

błogo ok 15%

odbicie 6,5%

Posiadam także duże zielone poty, oraz "wody" 10% kryt i przeszywka

Chodzi mi oczywiście o to, czy rozwalę 1 grupkę mobów (tych na początku, nie szponów)i czy bardziej opłaca mi się takie expienie, niż zabijanie po 3 grupki szponów w v1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dasz radę w v2 po jednej grupce ale więcej expa będzie ci leciało po 3 grupkach szponow

Opublikowano

Osobiście poleciłbym Ci wbicie 50lvla i ogarnięcie wierzchowca na 50lv z defem. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

trochę lipa że otrucie w ribie, bo gdy padniesz na spocie a moby będą miały otrucie będą mogły Cię "dednąć" przez co możesz tracić expa ;d więc wypadało by też na to uważać ;d

Opublikowano

trochę lipa że otrucie w ribie, bo gdy padniesz na spocie a moby będą miały otrucie będą mogły Cię "dednąć" przez co możesz tracić expa ;d więc wypadało by też na to uważać ;d

Może sobie zmieniać postać podczas leżenia...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Mentalem bez jakiegos conajmniej 650+ defa sie nie wybieraj szczegolnie z tak slabym ribem, bedziesz bil mobki miesiac. A przy 474 bedziesz z 25% blogo bedziesz obrywal za ~375 od 1 hitu 1 szpona co przy 9,3k hp i tak malym dmg skonczy sie szybka smiercia.

Opublikowano

Idź do tego V2 a nie V1.. ogarniesz jakoś 3-4 grupki w porywach..

Opublikowano

3-4 grupki w porywach?xD boze . ja na bo z lepszym eq i troche buffem ogarniam prawie calego spota i pewnie wiecej mi idzie expa niz jemu ta 1-2 grupki max w v2 . rob back do v1 / bo na tym poziomie i z tym eq

Opublikowano

Słabe eQ słaba postać. Musisz jeszcze trochę zarobić i na razie doexpić się na słabszych mobkach bo nie ma sensu wchodzić do v2.

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam pierw v1 tak jak powyżej Ci radzili wbij 50lv popraw eq i potem v2. 

Polecam pierw v1 tak jak powyżej Ci radzili wbij 50lv popraw eq i potem v2. 

ZNANY JAKO:

-> "LOKTi" <-

Opublikowano

Idź do tego V2 a nie V1.. ogarniesz jakoś 3-4 grupki w porywach..

Nie ma szans ogarnąć 3-4 grupek, ja mentalem 60lvl (13k hp, z silnym 680 defa rib+9 sr 29 z potwora +3. Chujowe eq mam) ogarniam max 4 grupki bez buffa.

BRAK

Opublikowano

do 48 spokojnie mozesz expic na bo, do 50-52/55 v1, 75 v2, no i dt jesli ktos bedzie robil.

Ogarnij eq, silne wbij na g1, bij metki na nich wiecej Ci % wpadnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie dasz rady expić ale dasz radę ubić, żeby pająk z v2 zabierał Ci 10-20 pż musisz mieć 630 - 650 defa, masz 500 więc słabo.
Po za tym masz chujową broń.

Wbijałem od 55 do 65 lvl'a bodziakiem z mountem parę miesięcy temu.

Miałem 590-600 defa, Aurę P, FMS+9 45 średnie i pająk schodził na 3 hity, mimo to utrzymywałem na sobie max 4 grupki.

Fakt, faktem miałem odpalonego berka na G1 no ale licz się z tym że mentalem musisz je ciężko tyrać pod ścianą i nie zdejmiesz ich na 3 hity.

Podkreślam że napisałem że dasz radę ubijać po grupce, ale nie dasz rady expić.

Chyba że lubisz długo godzinne mordownie, wtedy możesz sobie expić.
Wbij 50 w innym miejscu, zrób mounta na 150 defa i ciągaj całe spoty nie martwiąc się o defa, skoro masz już je bić bardzo długo.

PS. Powyżej pisałem o szponach mimo że nie chcesz się na nie wybrać, dlatego że wbrew pozorom szpony jest dużo łatwiej ubić niż grupki na początku.

Powód? Grupek na początku nie weźmiesz pełnych pod ścianę, chyba że miałeś na myśli Młode Pająki których bicie Ci jak najbardziej odradzam.

A i osobiście polecam załadowanie z 100kk w Skrzynie blasku i dropnięcie zapasu "Medali Smoka", wtedy możesz truć moby bez obawy że po wstaniu Ci zabierze expa.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...