Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika jak szybko wbic lvl Mt2

orzelll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie  pytanie jak szybko wyekspic sobie lvl wojem body i zeby sie nie wyrabac z kasa chodzi mi o to ze chce byc w topce ale nie wiem jak zarabiac potem na eq server to medium/hard max lvl 99

Opublikowano

Lecisz pierw na metiny, masz jakies ku, cos eq, cos na sell ogolnie, wbijasz tam jakis 15lv w m1, potem lecisz na metiny do m2, powinienes dawac, bo przypuszczam ze leca zmianki/dodania bonujesz itemy, dropisz w m2, potem z m2 wyjdziesz to lecisz na te spoty w dolinie, wbijesz `42 ogarniesz skile m+ i bd bic metiny w dolinie, (kd na sell), sprzedasz kilka kd i masz na jakiegos itema, a potem v1/v2/grota, wiecej chyba nie trzeba. 

Bynajmniej ja mam taką wizję tego.

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Jeżeli dropią zmianki z mobów, to bota stawiasz. Zaś jak dropią z metków, to latasz po metkach do 15lvla, potem wbijasz 20 lvl w m2 i po metkach w m2 do 30-35 i na orki do 45 expisz, potem metki na pustyni bądź na orkach. Potem to z górki, bo dt itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...