Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z silvera II

Cuzco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie umiesz grać to nie wyccarujesz, z tego co widzę to Jinx Cię carrowała, bo Ty tak na prawdę nic nie robiłeś... 0/1/2 i 77 farmy w 35 minucie ziggsem? Śmieszny jesteś. Jak grasz na midzie to musisz się wyfarmić i roamować topa czy bota, jednak i tak każdej gry nie wygrasz. Więc najpierw naucz się farmić i roamować, bo ja nie wiem co Ty na silverze robisz. 

@Edit jak byłeś supportem to się nie dziwie czemu to przegrałeś (O ile przegrałeś) bo ziggs to nie jest najlepszy support.

Opublikowano

Lepiej sie zastanów nad swoją grą.

35 minuta, byłeś przy 2 killach

Według mnie jak nie chodziłes po kille to powinienes miec farme.. a tu 77

Nawet ten z 10 deadami ma 16lvl -,-

Nie przychodz wiecej z takimi ss'ami na MPC

A tak pozatym.. twój lolking mówi sam za siebie.

http://www.lolking.net/summoner/eune/40774619#matches

Zaczynamy:

1/3/5 shen 127 cs w 37 minucie

1/8/12 jinx - I TY SIE PYTASZ JAK CARROWAĆ?!

5/10 - 10 deadów.. nic dodać nic ująć

40 minut - 130 cs - kha zix. Gratulacje ze w ogóle jestes w silverze, a nie w bronzie

//temat do zamkniecia, prowadzi do zbednego spamu

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Mój kolega jes w silver V a gra na poziomie platynki. Zawsze w 10 minucie ma około 70 farmy. A Ty grasz na poziomie Brąz V. BA. NAWET GORZEJ. Jeżelu Ty ziggsem masz 77 farmy w 40 minucie lyb syndrą 25 farmy w 25 minucie to się nie dziw... Odpal cystoma i ćwicz farmienie. Najpierw się skup na tylkoo farmie. Po kilku customach farma+harras. I jakoś wyjdzie

Opublikowano

Na supporcie ;3 

Jak nie umiesz grać to nie wyccarujesz, z tego co widzę to Jinx Cię carrowała, bo Ty tak na prawdę nic nie robiłeś... 0/1/2 i 77 farmy w 35 minucie ziggsem? Śmieszny jesteś. Jak grasz na midzie to musisz się wyfarmić i roamować topa czy bota, jednak i tak każdej gry nie wygrasz. Więc najpierw naucz się farmić i roamować, bo ja nie wiem co Ty na silverze robisz. 

@Edit jak byłeś supportem to się nie dziwie czemu to przegrałeś (O ile przegrałeś) bo ziggs to nie jest najlepszy support.

Szedlem na mida, lecz musialem ustapic.. 

Wiem słabo u mnie z farmą właśnie nad tym pracuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...