Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z petem

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki mały kłopot z kamikadze. mam na 3 lvlu, a peta na 15. Ale chodzi o to, że jak bije, i włączę kami, to leci do celu po jakichś 2 sek, dolatuje do niego, zawiesza się na jakieś 5 sek i wybucha po tym czasie. Czasem nawet to jest dłużej. Też mam zwiechy po jakieś 4-3 sek nawet jak stoję w miejscu. A jak patrzyłem u innych, to pet dolatuje do aliena i wybucha od razu. Dlaczego tak mam? I nie wiem czy to ma wpływ, ale mam w pecie podstawowe 50k życia max.

Opublikowano

Moze masz cos z netem przeskanuj kompa CCLEANER'em windowsowym antywirusem i pobierz trojan recover tylko pozniej go odinstaluj. zresetuj kompa i powinno byc git :>

Opublikowano

Każdy tak ma... To jest normalne. Kamyk działa tylko wtedy kiedy twój pet ma poniżej 20 % hp i nie możesz go użyć na aliena, jeśli nie zaatakowałeś go pierwszy/ nie jest twój. Jeżeli trwa to dłużej to lagi darkorbit.

Opublikowano

Tak, jasne. Mam zwieche neta za każdym razem jak używam peta...I wiem o pecie wszystko więc nie chrzańcie mi wszyscy o tych 20% hp. Dziś robiłem bete i na końcu jak wiatraki już po rogach były, było to samo. poleciał, zatrzymał się na 5 sek i dopiero wybuchł. Tak mam za każdym razem. A jak pytałem znajomego, to mówił, że tak w ogóle nie ma. Mu od razu leci i wybucha. 

Opublikowano

I co? to jest nasza wina że pet ci działa tak jak ty tego nie chcesz? KAŻDEMU TAK CHODZI KAMYK... Jak nie wierzysz to napisz do supportu. Oni ci to samo powiedzą że kamyk tak chodzi. Jak użyłeś kamyka w pecie to twój cel musi stać w miejscu. Jak się ruszy to on leci tam gdzie był za pierwszym razem i będzie tam stał przez pare sekund. Nie poleci do celu i na nim wybuchnie jak cel jest ruchomy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...