Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Marketplace

tcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo dziwne ze akurat wam przesłali,jak kupilem silvera i dotej pory nie doszedl mi kod a czas ktory mieli do przelania juz minoł.

Opublikowano

@UP Czekam już 5 min na kod na email poczekam jeszcze 5 min i zobaczymy podobno może dojsć nawed 5h

girus213.png

SZUKAM KLANU !

Opublikowano

hahaha a nie mowilem,umnie przepadlo 30,50 zl za silvera-szczerze mowiac to gówno im zrobimy (niema nawet wzmianki o autorach strony,adresu itp.itd)

NIE RADZE NIC TAM KUPOWAC-OSZUKANCZA STRONA!!!!!!!

@mozna czekac zaprzeproszeniem do usranej smierci,a nic nie przesla na emaila(za kilka dni pewnie stronka zniknie jak reszta podobnych co juz byly)

Opublikowano

up hehe

wiedzieli co robia ;p

hmm było wiadome ze to oszustwo

popatrzmy na ceny?? 400 g1 10 zl?? a na allegro 16 hmm juz sama cena swiadczy o tym

hmm a po za tym nieoplacalne by bylo dla nich abyscie kupowali smsa'mi gdyz i tak wiekszosc kasy idze dla operatora ;p

hmm daliscie sie tylko nabrac nic wiecej

a ci co pisza ze dosttali to pewno sa podstawieni;p

hmm no coz madry polak po szkodzie

kupujcie najlepiej w zaufanych sklepach ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Wiadomo było ze w chuja zrobią a ci kurwa co piszą ze im przysłali to kurwa to tylko zachęta dla innych zeby kupowac. Moim zdaniem to nalezy sie ban na forum tym śmiecom bo kurwa pewnie zarejestrowali sie na kilku forach o warrocku i spamują . Kolesie mają po 3 posty i raczej nie mozna im wiezyc

Opublikowano

To sa oszusci juz maja wyrok sadu i beda placic odszkowdowanie tym co zajebal* kase

JAK MOŻESZ DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE:D

NIE HACKUJ JAK CIĘ POLAKKK PROSI!!

Opublikowano

niby jak ? jak mamy się po nią zgłosić?

hahaha widzisz sciemniaczu jak kłamałeś ze napisałeś do nich!!!-teraz wszystko wychodzi.

Opublikowano

spoko zobaczymy kto sciemniacz ja u nich kupilem i nic mi nieprzyszlo i szukalem info i sie dowiedzialem ze maja juz sprawe w sadzie o naciaganie

JAK MOŻESZ DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE:D

NIE HACKUJ JAK CIĘ POLAKKK PROSI!!

Opublikowano

hmm i ja to zrobię ;p

bo za duży spam się tu zronił

no cóż daliśvcie się oszukać i koniec nic tego teraz nie naprawi

hmm zaden prawnik nie wybroni cie o glupie 30 zl

jak bys chcial wiedziec to do sadu rejonowego mozesz isc ze sprawa powyzej 200 zl ;pa jelsi jest mniej to do sadu grockiego gdzie gowno zrobia ;p

ehhh

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...