Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne nauczanie w domu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nauczanie_indywidualne

Boze poblogoslaw google i tych co nie potrafia go uzywac.

Widze, ze ktos tu ma problemy psychiczne - w innym temacie pisales, ze skonczyle szkole i jestes miliarderem i gwiazdą...

Po 1. Nic nie pisałem, że jestem miliarderem czy gwiazdą.

Po 2. Nie chodzi mi o Nauczanie indywidualne tylko prywatne, które odbywają się w domu.

Po 3. Chciałbym załatwić takie nauczanie swojemu bratu (jestem jego prawnym opiekunem)

Widzę, że tak samo jak twój idol (JKM) jesteś głupi.

@małpa chodzi mi bardziej o to jak takie coś załatwić.

Opublikowano

Po 2. Nie chodzi mi o Nauczanie indywidualne tylko prywatne, które odbywają się w domu.

Po 3. Chciałbym załatwić takie nauczanie swojemu bratu (jestem jego prawnym opiekunem)

Opublikowano

Jeśli twierdzisz że JKM jest głupcem to trzeba to bardzo solidnie potwierdzisz bo się kompromitujesz i ośmieszasz.

Nauczanie w domu dostajesz jeśli długo nie ma cię w szkole , przykładowo przewlekła choroba , złamania itd.

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Kłamiesz. I jeszcze wmawiasz jakiegos brata.

http://scr.hu/1s78/lt1lt

Pierw niby zarabiasz wiecej od nauczycicieli i jestes w elitarnym kręgu, a teraz okazuje sie, ze jestes zbuntowanym nastolatkiem ktoremu niechce sie chodzic do szkoly. I moj avek nie ma nic wspolnego z moimi idolami, nie mam idoli, a avek jest tylko do czystej prowokacji, taka czerwona płachta na forumowe byki. :D

@up Nie tylko fizyczne urazy psychiczne tez. A jesli nie jestes powaznie chory  to tylko rodzice po znajomosci ale tez trza duzo zabulic idz do nich sie pytac.

W Polsce zdrowa osoba nie moze uczyc sie prywatnie, nie ma takiej opcji, musisz chodzic do szkoly prywatnej lub publicznej jesli nie jestes powaznie chory do 18 roku zycia.

Opublikowano

tbom9z.jpg

Nauczanie takie możesz uzyskać prosząc o to dyrektora szkoły, lecz musisz mieć ku temu powód..

zgadnijcie kto napisał to na zdjęciu ?

hehe jak tyle zarabia to po co mu szkoła :P

@ musisz byc jebniety zeby miec takie zajecia ale chyba jestes jak piszesz w temacie za zarabiasz "miliony" a zaraz zakladasz temat z pytanie o zajecia indywidualne

Opublikowano

Jeden z klasy miał, mówił że to nic nadzwyczajnego, ale jednak denerwowało go to, że nauczyciele przychodzą do jego domu jakby do jakiegoś dziecka niepełnosprawnego i wszystko powoli tłumaczyli.

Opublikowano

Kurwa mać potraficie czytać ze zrozumieniem? Nie chodzi mi o zajęcia indywidualne. Chodzi mi o nauczanie prywatne w domu. Jeżeli nie wierzycie, że opiekuję się bratem po śmierci rodziców - droga wolna. Gówno mnie obchodzi wasze zdanie na ten temat.

I już chyba 2 razy napisałem, że nie zarabiam milionów i nie należę do jakiegoś elitarnego kręgu.

@Musioł akurat mój brat jest na to zdecydowany. 

Opublikowano

Kurwa mać potraficie czytać ze zrozumieniem? Nie chodzi mi o zajęcia indywidualne. Chodzi mi o nauczanie prywatne w domu. Jeżeli nie wierzycie, że opiekuję się bratem po śmierci rodziców - droga wolna. Gówno mnie obchodzi wasze zdanie na ten temat.

I już chyba 2 razy napisałem, że nie zarabiam milionów i nie należę do jakiegoś elitarnego kręgu.

@Musioł akurat mój brat jest na to zdecydowany. 

lol widac ze nie ukonczyles nawet podstawówki ZAJECIA INDYWIDUALNE TO INACZEJ NAUCZANIE W DOMU LOL

Opublikowano

Takie zasadnicze pytanie:

Chodzi ci o korki czy o co? Bo tak średnio cię rozumiem.

@up

Ty też ukończ podstawówkę, bo on napisał o 2 różnych rzeczach.

graphic.png

Opublikowano

Zajęcia indywidualne to jak nauczyciel z uczniem idzie do osobnej klasy i go naucza lel.

Opublikowano

Takie zasadnicze pytanie:

Chodzi ci o korki czy o co? Bo tak średnio cię rozumiem.

@up

Ty też ukończ podstawówkę, bo on napisał o 2 różnych rzeczach.

chcesz to ci świadectwo pokaze takiego to nigdy nie zdobedziesz

Zajęcia indywidualne to jak nauczyciel z uczniem idzie do osobnej klasy i go naucza lel.

o bosh jak nie masz pojecia o czym piszesz to nie pisz masz tu taki cytat

Nauczaniem indywidualnym obejmuje się uczniów, którym stan zdrowia uniemożliwia lub znacznie utrudnia uczęszczanie do przedszkola lub szkoły.

Decyzję w tej sprawie wydaje dyrektor szkoły, do której uczęszcza uczeń. Podstawą wydania decyzji jest orzeczenie o potrzebie indywidualnego nauczania wydane przez zespół orzekający działający w poradni oraz wniosek rodziców.

Decyzja wydawana jest w porozumieniu z organem prowadzącym szkołę.

widac ze 90% z was szkoly nie skonczylo i nie maja pojecia o takich banalnych rzeczach no ale coz w koncu to polska nieroby i nieuki

Opublikowano

widac ze 90% z was szkoly nie skonczylo i nie maja pojecia o takich banalnych rzeczach no ale coz w koncu to polska nieroby i nieuki

Masz rację w 50% ale autorowi chodzi o nauczanie prywatne(czyli dziecko uczone jest przez rodzicow, nie nauczycielaw domu bodajze w ameryce jest taka opcja ale w Polsce nie.

Opublikowano

Nie mam ochoty patrzeć na czyjeś oceny, bo moje mi wystarczą. Twoja interpunkcja i czytanie ze zrozumieniem i tak pokazuje jaki masz iloraz inteligencji.

Między nauczaniem indywidualnym, a lekcjami prywatnymi jest różnica.

graphic.png

Opublikowano

Lekcje prywatne moim zdaniem trochę nie mają sensu, bo idąc do szkoły chociaż wyjdziesz z domu i spędzisz czas ze znajomymi z klasy, no chyba, że masz jakiś problem z nimi ;v. Prywatne nauczanie, możesz uzyskać tylko jeżeli masz odpowiedni powód, pierwsze co musisz uzyskać od psychiatry bądź psychologa specjalny papierek, który zanosisz dyrektorce i wtedy zaczynasz prywatne nauczanie w domu. Bezpodstawnie, bo tak Ty wolisz nie będziesz go mieć. Musisz mieć zaburzenia psychiczne, bądź nadmierną agresję wobec innych osób, aby uzyskać coś takiego od specjalisty, bez tego papierka możesz tylko walczyć o indywidualne nauczanie w szkole, bo się np, źle czujesz w klasie. Także, jeżeli jesteś sprawny psychicznie to musisz znosić chodzenie do szkoły i wyrazić do tego jakieś chęci.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

o bosh jak nie masz pojecia o czym piszesz to nie pisz masz tu taki cytat

Nauczaniem indywidualnym obejmuje się uczniów, którym stan zdrowia uniemożliwia lub znacznie utrudnia uczęszczanie do przedszkola lub szkoły.

Decyzję w tej sprawie wydaje dyrektor szkoły, do której uczęszcza uczeń. Podstawą wydania decyzji jest orzeczenie o potrzebie indywidualnego nauczania wydane przez zespół orzekający działający w poradni oraz wniosek rodziców.

Decyzja wydawana jest w porozumieniu z organem prowadzącym szkołę.

Jak widać kolego, to Ty jesteś niedorozwinięty, skoro po dziesiątej próbie dotarcia do ciebie przez autora tematu wciąż nie rozumiesz. Nie chodzi mu o ZAJĘCIA INDYWIDUALNE, a NAUCZANIE PRYWATNE.

@top

w Polsce nie ma takiej możliwości niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...