Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EKRAN LOGOWANIA + SYGNATURA - ISENGAR

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udostępniam Wam ekran logowania i sygnaturę, która nic a nic mi się nie przyda

Sygnatura prezentuje się tak:

1399297229-U1049127.png

Ekran logowania prezentuje się tak:

ajwyujmvdcwbhkrlulct.png

Download:

http://www.speedyshare.com/PDnhv/DLA-MPC-ISENGAR.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e7418757e09a47446afa1e6313e07e2cd90273774ab0c97377e50eb3cb5f546c/analysis/1399298354/

Zapraszam na naszego fp (jest to hasło do paczki)

facebook.com/IsengarMetin2

Specjalista
Opublikowano

sygnatura jest w postaci psd ??

Ogólnie ładnie.

Plusa zostawię. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

sygnatura jest w postaci psd ??

Ogólnie ładnie.

Plusa zostawię.

Tak plik PSD

Genialne . Szkoda że bez kodowania -.-

Logika społeczności mpc:

a wejde w tuty i dl może coś gotowego bede miał

Opublikowano

Team astivi sie wkurwi ;__;

@top; Bardzo fajne, dzieki za wstawke łapaj like ;d

Opublikowano

Dlaczego tak sądzisz?

Miałem robić ten serwer z Flourine ale mi się odwidziało więc to udostępniam PSD posiadałem tylko ja przed udostępnieniem.

Opublikowano
ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ

Jak na twoje umiejętności to na prawdę uboga praca :) Wiem, że stać cię na sto razy lepsze.

Ogólnie sam nie pobieram - Doceniam czyjąś pracę.

Opublikowano

ᴅᴧᴙᴡᴏᴙ

Jak na twoje umiejętności to na prawdę uboga praca :) Wiem, że stać cię na sto razy lepsze.

Ogólnie sam nie pobieram - Doceniam czyjąś pracę.

Musiałem zbić %

Docenianie czyjejś pracy jest wtedy gdy czegoś nie podpierdalamy np. logowanie z ascariala co używa wiele serwów

A jeżeli autor udostępnia to poprzez zlikowanie fanage doceniasz moją pracę!

Opublikowano

Średnie.. ale lajk ;)

Mam pyt. jak Wy robicie takie psd? że np. jest ten domek i jak go zrobiliście 

lub te miasto ;>

xiaqhvvrahluhhsnpxry.png

Opublikowano

Nie.

Czcionka ssie, i ogólnie coś ostatnio bardzo twoje prace stylem podobne sa do jemilo.

Opublikowano

Średnie.. ale lajk ;)

Mam pyt. jak Wy robicie takie psd? że np. jest ten domek i jak go zrobiliście 

lub te miasto ;>

xiaqhvvrahluhhsnpxry.png

Pierwsze wyszukane w google grafika.

https://www.google.pl/search?num=100&safe=off&tbs=simg:CAESmQEalgELELCMpwgaPAo6CAISFLohyhrVILMhixSvIbslnhzwE6ckGiAX4CSy_1ETK-pA0clyxMKLu7QUnnBTAbfvWh--jBP3xAQwLEI6u_1ggaCgoICAESBGL1eo8MCxCd7cEJGjUKCwoJY2l0eXNjYXBlCgoKCGJ1aWxkaW5nCgcKBW11cmFsCgUKA2FydAoKCghwYWludGluZww&q=chiny+miasto&tbm=isch&sa=X&ei=_8NnU_ebK8GN4ATvx4C4Dw&ved=0CDYQsw4&biw=1920&bih=916

A grafika z tematu to chyba najgorsza praca z Twojej produkcji i tylko proszę, nie mów że jest jeszcze coś gorszego bo się załamię.

Opublikowano

Jest mała faza patrząc na ekran logowania, mimo to dzięki za udostępnienie.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Sygna jak i reszta nawet okej.Nie wiem po co spinasz o coś co było wcześniej.Pisałem codziennie,że nie odpisywałeś a ja potrzebowałem grafiki to tak wyszło.

Opublikowano

Nie.

Czcionka ssie, i ogólnie coś ostatnio bardzo twoje prace stylem podobne sa do jemilo.

zrobiłem tą pracę zanim Jemilo zaczą swoje prace pokazywać :)

ppm - szukaj obrazu w google

jp jp jestes

Sygna jak i reszta nawet okej.Nie wiem po co spinasz o coś co było wcześniej.Pisałem codziennie,że nie odpisywałeś a ja potrzebowałem grafiki to tak wyszło.

nikt sie nie spina
Opublikowano

zrobiłem tą pracę zanim Jemilo zaczą swoje prace pokazywać :)

ppm - szukaj obrazu w google

jp jp jestes

Nie rozumiem Twojego zachwytu umiejętnością wyszukiwania grafik w google. 95% osób o tym wie... Poza tym prawdopodobnie każdy technik, który szukał grafik do swojego clienta wpadł już na te chińskie miasteczko, bo bardzo często pojawia się w propozycjach do wielu fraz (jest jeszcze kilka podobnych).

Wracając do tej wstawki, z dosyć ciekawej grafiki zrobiłeś coś, od czego poważnie oczy krwawią. Nie wiem co cie podkusiło na tą czerwień... Czcionka i styl na niej też źle dobrane

Opublikowano

Tak plik PSD

Logika społeczności mpc:

a wejde w tuty i dl może coś gotowego bede miał

Bez urazy ale logika przeciętnego użytkownika tego forum jest bardzo zbliżona do Twojej.

Po raz kolejny wrzucasz psd z czcionkami zrobionymi tak że jest to wręcz nie możliwe do oskryptowania.

Kiedyś przy layoucie tłumaczyłem już na czym polega błąd.

Jeśli ja bym był moderatorem tego forum i znał bym się na rzeczy (niestety to odbiega od praktycznie każdego moderatora tego działu), nie usunął bym Ci %, ponieważ ta praca nie jest użyteczna. (No chyba że sygnatura wystarczy do zdjęcia %, jeśli jest tak i ktoś jest tego pewien niech mi da o tym znać, zbije swoje :P)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Śmieszą mnie komentarze, polegające na porównywaniu prac rożnych grafików do siebie. Jakby byli twórcą jakiegoś stylu, czy sami urodzili dane elementy. Grafika komputerowa ma około 20 lat, wierzcie mi, że przed jemilo, mną, zielskiem, kurlzem, czy kimkolwiek z grafików, specjalizujących się między innymi w branży mt2, również byli inni, którzy właśnie ten styl i techniki wykreowali. I o dziwo, nie bawili się w mt2. Ale cóż, są to swego rodzaju klapki na oczach u ludzi, którzy nic poza grafiką do mt2 nie widzieli.

Topic@

Monokolor! :D I to jeszcze czerwony :D No nie wygląda to najlepiej. Jeden z najgorszych, najbardziej "gryzących" i "energicznych" kolorów wybrałeś sobie. :) Myślę, że gdyby to było w normalnej, kolorowej wersji prezentowałoby się o wiele lepiej. Ewentualnie gdybyś dobrał inny, bazujący kolor.

Ale plusik za wstawkę :) Trzeba pokazać, że nawet Polscy Graficy potrafią się dzielić, i że na mpc znajdą się nie tylko projekty z e"pvp :)

@Mizune

Masz na myśli channele? Myślę, że ich przeznaczenie ma charakter obrazkowy, a nie tekstowy, dlatego taka niesystemowa czcionka.

Opublikowano

Bez urazy ale logika przeciętnego użytkownika tego forum jest bardzo zbliżona do Twojej.

Po raz kolejny wrzucasz psd z czcionkami zrobionymi tak że jest to wręcz nie możliwe do oskryptowania.

Kiedyś przy layoucie tłumaczyłem już na czym polega błąd.

Jeśli ja bym był moderatorem tego forum i znał bym się na rzeczy (niestety to odbiega od praktycznie każdego moderatora tego działu), nie usunął bym Ci %, ponieważ ta praca nie jest użyteczna. (No chyba że sygnatura wystarczy do zdjęcia %, jeśli jest tak i ktoś jest tego pewien niech mi da o tym znać, zbije swoje :P)

co Ci znowu nie pasuje?

font od chaneli scalasz sobie i potem tniesz.

nie robisz tego jako fontu o.O

font w tej pract znajdzie sie tylko tam gdzie wpisujesz login, hasło i licznik graczy

Opublikowano

Podejmij się oskryptowania tego, jak już skończysz otwórz to sobie w grze na innej rozdzielczości niż ta na której robiłeś pracę i będziesz wiedział o co mi chodziło.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Podejmij się oskryptowania tego, jak już skończysz otwórz to sobie w grze na innej rozdzielczości niż ta na której robiłeś pracę i będziesz wiedział o co mi chodziło.

No to bardzo mało wiesz o kodowaniu skoro widzisz w tym problem.

Opublikowano

Bez przesady :)

1921876_225406430990266_1126083623_n.jpg

To tez jest zrobione na podobnej zasadzie. Co więcej, nie ma tu w ogóle tekstu, same grafiki. @xDeStRuCtx oskryptował to w ciągu chyba dwóch dni z dużymi przerwami.

Takie coś się bez problemu oskryptuje.

Opublikowano

Bez przesady :)

1921876_225406430990266_1126083623_n.jpg

To tez jest zrobione na podobnej zasadzie. Co więcej, nie ma tu w ogóle tekstu, same grafiki. @xDeStRuCtx oskryptował to w ciągu chyba dwóch dni z dużymi przerwami.

Takie coś się bez problemu oskryptuje.

W pracy którą pokazałaś wszystkie rzeczy są ułożone estetycznie pionowo więc logiczne że się to oskryptuje, on swoje elementy napchał w content jak cyganka w spożywczaku pod kiecę - ta różnica.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...