Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim jesteś/byłeś w szkole?

Szkoła, praca  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kim jesteś/byłeś w szkole?

• Zwyczajnym uczniem
    • Kujonem
    • Kozaczkiem
    • Sportowcem
    • Uczniem, który miał "gdzieś" szkołę, ale nikomu nie przeszkadzał
  2. 2. Kim zostałeś po szkole?

• Bogaczem
    • Coś pomiędzy
    • Biedakiem
    • Nadal chodzę do szkoły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze miałem średnią ok 4,10 i byłem przeważnie taką postacią w szkole, którą wszyscy w klasię lubią, ale nikt nie traktuje jakoś strasznie poważnie.

Opublikowano

Ja na szkołę miałem wyjebane. Nie chodziłem do niej (2 razy przez to nie zdałem i miałem kuratora) a nauczyciele mówili mi, że niczego w życiu nie osiągnę. Aktualnie w pewnym kręgu jestem jedną z najbardziej rozpoznawalnych osób (krąg do którego należą ludzie z różnych krajów) i zarabiam więcej niż nauczyciele mogli pomarzyć. 

Opublikowano

Zaznaczylem ostatnia opcje w pierwszym ale szczerze mowiac nie do konca tak bylo, mialem wywalone i klasy zaliczalem by zaliczyc ale nauczycielkom przeszkadzalo to, ze mialem wyjebane na nauke i na nie, a szczegolnie gdy wpadalem w histeryczny śmiech przy kazdej jedynce to lapaly taki bulwers, ze szok. 

Generalnie az takich zlych ocen nie mialem, 3/4 z samego logicznego myslenia mozna wyciagac.

Opublikowano

Ja jestem zwykłym uczniem w sumie to nie mam problemow z nauką tylko jestem leniwy dostaje czwórki i piątki bo szybko lapie to co na lekcjach tlumaczą nauczyciele i tyle :D Dlatego zaznaczylem pierwszą opcje.

Opublikowano

Średnią mam zawsze troche ponad 3. Kolegow nie mam za dużo. Na przerwach siedze przed telefonem. To chyba frajer, nie?  Dodam jszcze, ze nie pije i nie pale. 

Opublikowano

W gimbazie nie jest tak źle.

Nigdy nie miałem niższej średniej niż 4.2(Dopiero teraz w gimnazjum miałem ok 3.8 bo wszystko totalnie olałem. Podobnie dziś, byle zdać). Jestem raczej przeciętnym uczniem.

Głównie wszystko olewam, bo niby to prywatna szkoła, a tak totalnie chujowo tłumaczą, że nawet nie mam ochoty tego kumać(dodatkowo totalnie popierdolona klasa, dzięki której z lekcji które troszku mnie ciekawią nie mogę nic zrozumieć). Jeszcze najlepsze że coś z babą od sklepiku zrobili i nikogo na zastępstwo nie umieja dać. Cały dzień muszę popierdzielać głodny, bo kanapka nie wystarczy. Dzięki tej pięknej(prywatnej! Do tego jeszcze katolickiej) szkole, totalnie olewam cokolwiek z nauką związane. Szczęście że tu łatwo namówić do przełożenia sprawdzianu.

graphic.png

Opublikowano

Uczniem kurwa, a kim miałem być.

Jak mnie wkurwia ten podział smieszny na bogatych biednych, kozaków kujonów, widać ze jakiś gimbus zalozyl ten temat.

Opublikowano

W gimnazjum uczyłem się tylko rzeczy które uważałem za przydatne, teraz w technikum uczę się wszystkiego nie dla tego że może mi się to  przydać w dalszym życiu zawodowym (chodzi mi o zwykłe przedmioty) ale dlatego żeby wzbogacić swoją widzę, światopogląd i świadomość społeczną. Lubie też zabłysnąć jakąś ciekawostką wśród znajomych.

Opublikowano

W sumie to takim mądrym liderem. Byłem przewodniczącym klasy i samorządu, potrafiłem gadać i ludzie mnie lubili. Średnia nigdy poniżej 4,0 ale nigdy jakoś się nie uczyłem - samo przychodziło. Fajne czasy był :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Uczniem, który miał "gdzieś" szkołę, ale nikomu nie przeszkadzał 

myślę, że każda świadoma reali świata osoba tak podchodzi do szkoły, bez przesady oczywiście. 

Opublikowano

Można powiedzieć ze nauczycielka w klasie 2-4 (pdst) zrujnowała moje lata dlaczego?. Byłem spokojny.czasem gadałem i mnie nauczycielka upomniała i ja jakąś odzywką ją wkurwiłem. Gdy po chorobie wróciłem do szkoły ona tekst że lepiej było bezemnie ( czaicie taki tekst do 8 latka?).

A reszta klasy jako że pelikany to łykneli to i zaczeli mmie wyzywać i mówić tak samo. I tak do 5 klasy gdzie już byli na tyle ogarnięci że stwierdzili że w sumie jestem spoko... To był koszmar każdy mnie nienawidził bo ta szmata jest jebaną idiotką.

Opublikowano

ja bylem wiecznie najaranym, siedzacym w ostatniej lawce dzikusem, ktory spal na lekcjach i sluchal rege, nie mam matury ani egzaminu zawodowego, a zarabiam 4 razy wiecej niz wiekszosc moich kolegow ze szkoly  xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Hmm.. Trudno określić. W podstawówce cała czwarta klasa zrypana. Oczywiście raz zdarzyło mi się mieć średnią poniżej 4.0 . Jestem nazywany przez kolegów róźnie np.Tuliś, Tulin, Domin. Rudy, Krecik itd. Generalnie jestem nieśmiały i mam pesymistyczne podejście do życia.

Opublikowano

Hmm.. Trudno określić. W podstawówce cała czwarta klasa zrypana. Oczywiście raz zdarzyło mi się mieć średnią poniżej 4.0 . Jestem nazywany przez kolegów róźnie np.Tuliś, Tulin, Domin. Rudy, Krecik itd. Generalnie jestem nieśmiały i mam pesymistyczne podejście do życia.

Czyli typowy łoren do bicia hah :D 

@Top

Dodać więcej odpowiedzi trzeba ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W gimbazie nie jest tak źle.

No w szczególności gdy masz w okół siebie mnóstwo pajaców z IQ mniejszym niż stół w twoim salonie czy jadalni.

Opublikowano

Nie wiem w ogóle skąd wziąłeś taki podział, uczeń to uczeń. Bawi mnie to, że jak ktoś lubi się uczyć od razu nazywany jest kujonem jakby to było jakieś przestępstwo ;v, po prostu lubi poszerzać wiedzę a każdy inny dzieciak "kozaczek" (dalej nie pojmuję tego podziału) ma z tym jakiś problem. Nie pojmuję dzisiejszej młodzieży w gimnazjum, która ma problem z akceptacją tego jaki ktoś jest i co lubi robić, wręcz aż mi się czasem z tego śmiać chce. Dobrze, że już dawno mam to za sobą ;_;. 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Podpieram ścianę :D nie lubię się uczyć

i nadal chodzę do szkoły

Ale chyba dlatego że jestem poważny :D i śmiem twierdzić że moja klasa to dzieci z wodogłowiem mózgu :P

Typowy kolega "siema ale żem w weekend kurwa wypił aż 12 piw łohoho , jestem fajny " 

"O a ja dzisiaj pysknełem do nauczycielki o taki jestem fajny hue"

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...