Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wypełnieniu druczku do przelewu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć niedawno zakupiłem nowe buty na allegro i dostałem taką wiadomość " 

Prosimy o dokonanie wpłaty na nasze konto bankowe:

City Sport Sp. z o.O.
ul.Południowa 8
05-830 Stara Wieś gm.Nadarzyn
Bank Pekao S.A. Oddział w Warszawie
ul.Chmielna 132-134
Nr konta: 81 1240 5918 1111 0010 4282 7134
w opisie podając nr zamówienia który jest widoczny w temacie wiadomości. Kwota do zapłaty: 202.99zł.

Generalnie wszystko okej tylko ja nie wiem jak mam to wypełnić , dodam że przelew tradycyjny na poczcie 

Jak ktoś może to proszę o pomoc w wypełnieniu (gotowy wzór z tymi danymi )

Z góry dziękuje i Pozdrawiam

Opublikowano

To poproś mamę żeby ci pokazała jak się wypełnia te druczki przelewowe .. albo żeby ci wypełniła.

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

Jeśli wybrałem z opcji zapłaty (już po potwierdzeniu płatności ) anuluj i zapłać ponownie po czym wybrałem przesyłkę kurierem pobraniową to czy muszę poinformować sklep o tym mailowo czy raczej nie ma takiej potrzeby?

Opublikowano

Jeśli wybrałem z opcji zapłaty (już po potwierdzeniu płatności ) anuluj i zapłać ponownie po czym wybrałem przesyłkę kurierem pobraniową to czy muszę poinformować sklep o tym mailowo czy raczej nie ma takiej potrzeby?

Nie ma takiej potrzeby. Otrzymają oni automatyczną wiadomość od allegro, że zmieniłeś sposób dostawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...