Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin kradzież itemków mogą mnie namierzyć ?

DawCioS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest możliwe namierzenie na jakim ip są itemki które "zwinąłem" , to znaczy gdy wbiłem na kogoś konto i przerzuciłem itemki na swoje własne, To jest szansa ,że administracja je namierzy da mi bana a typo odzyska itemki ??? Słyszałem ostatnio , że jedyną drogą odzyskania swoich rzeczy jest pójście na policje inaczej nie ma szans . Co o tym sądzicie ??? Nie potrzebuje opini nieudanych hakerów typu "O jutro ci wbiją o 6 rano na chate". Z góry dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli to na metin2 PL to administracja nie ponosi odpowiedzialności za stracone itemy tak samo nie może nikomu pomóc ich odzyskać tylko ew. konto.

Opublikowano

Jak im się zechce to bez problemu. W bazie wpisują ip na którym skradziono itemki i znajdują odpowiednie konto. Trzeba przerzucać na różne konta z różnych ip żeby itemków nie namierzyli

Opublikowano

Bez problemu administracja metin2.pl może cię namierzyć, i podać odpowiednie dane organom ścigania.

Co do 1 postu, jesteś w błędzie. Jeżeli ktoś zgłosił donos na policje, gameforge jest zobowiązane do podania odpowiednich danych.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Hmm bo natrafiłem to trochę lepszy łub i jak to się mówi trochę się cykam coś z nim robić bo sprzedam albo coś a tu cyk . Zawiadomienie albo Pan odda itemki albo 10 lat w więzieniu meksykańskim

Opublikowano

Administracja metin2 od ponad 1,5 roku odzyskuje itemy, oraz banuje za kradzież. Spotkałem się z tym, gdy odzyskałem swojego dropka, który został skradziony.

Oczywiście możesz także ponieść konsekwencje prawne.

Opublikowano

Wszystko zapisje sie w logach, tzn handel tamtej postaci z ta, to wszystko jest zapisane. 

Wiec problemu nie ma z tym. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Za internetowe kradzieże również powinieneś być ukarany, co za różnica czy w realu czy w necie, społecznego pożytku z cb nie będzie 

Opublikowano

Łe tam nikt cię nie "namierzy" a tak btw to aż tak bardzo pragnąłeś czegoś że po prostu to sobie wziąłeś (pewnie dużo warte $_$ ). Ty człowieku sumienia chyba nie masz ale + za przyznanie się . A i tak z innej beczki . Ja bym napisał że ktoś mi wziął i czy go da się namierzyć , ale jak kto woli.

Pozdrawiam Grandes

( I. <3 spanish )

Opublikowano

Moga Cie namierzyc bez problemu natomiast sprawa musi zostac zgloszona wyzszym organom.Sami z siebie nie angazuja sie w tego typu sprawy,nawet gdy osoba poszkodowana zglosi kradziez do supportu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Powiem ci , że mam ale zostałem tyle razy wydymany w metinie , a  ze teraz mam mozliwosc zemsty zrobie to :)

Takie działanie na zasadzie "Ktoś mnie pobił, pobiję kogoś innego, zemszczę się".

Robisz to na własną odpowiedzialność, a jak piszesz jest to lepszy łup, więc ten gracz raczej nie należy do nieogarniętych dzieci, które by to odpuściły.

Opublikowano

Temat do zamknięcia , Jak się sumienie odezwie oddam wszystkie itemki które ukradłem , chociaż powinienem podziękować złodziejowi który okradł mnie rok temu  przynajmniej przestałem grać ...

Opublikowano

Stracisz to eq, na dodatek wyłapiesz bana. Bo mogą sprawdzić z kim ostatnio handlował :)

Opublikowano

Raczej wątpię w to że będzie jakiś przypał, ale zależy też na ile chłopa skrobnąłeś i czy jest na tyle sprytny by zgłosić kradzież, lecz skoro dał się ojebać to niech teraz płacze ;)

Opublikowano

Szczerze wątpie  , żeby mnie namierzyli i nie gram w metina już od dawna czyli zbanować to mi mogą alta o nicku uahuaods332413 , Zobacze jak nie będe mógł sellnąć ich to oddam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...