Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie ważnych działów dla "rozwoju forum" xd

MrMaluszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sam monte napisał "w końcu chodzi o rozwój forum" i forum przechodzi zmianę z forum dla cheatów do gier na forum fejsbuka gdzie wszystko kurwa jest to mam propozycje żeby jebnąć kilka poddziałów/działów

-Mechanika:Dla użytkowników którzy nie wiedzą jak coś zamontować/kupić

-Moda:Dla użytkowników (bardziej kobiet) którzy interesują się modą i nie wiedzą co założyć na siebie.

-Sprawy Sercowe:Dla użytkowników którzy mają problem z dziewczynami (głównie) 

No i rozwój forumka!

http://scr.hu/26bn/zynnb

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

-Sprawy Sercowe:Dla użytkowników którzy mają problem z dziewczynami (głównie) 

You make my day.

Nie

Opublikowano

Można ew. zrobić drugi kosz w pogaduszkach i nazwać go "samosia".

Opublikowano

pokurwiło cie. 
forum zmienia nazwę, ale nie zmienia tematyki, a tym bardziej nie staje się żydbukiem

mechanika - nie, już widzę tych pseudo znawców którzy będą komuś szukać odpowiedniego sprzętu do auta/ motura czy innego jeździdła, a potem ktoś będzie o kilka stówek do tyłu, bo część nie pasuje...(poza tym, średnia wieku kręci się w okolicach gimbazy)

moda i sprawy sersowe. Co to kuźwa ma być? Rozumiem, że po temacie z ryjami forumowiczów, można pomyśleć że taki dział by się przydał, ale nie, jest samosia czy inne gówno. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Admin Cienia
Opublikowano

“Moda“ oraz “sprawy sercowe“ za bardzo odbiegają od ogólnej tematyki i charakteru forum. Dział pogaduszki w zupełności wystarczy, jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie, bo:

“Moda“ oraz “sprawy sercowe“ za bardzo odbiegają od ogólnej tematyki i charakteru forum. Dział pogaduszki w zupełności wystarczy, jestem na nie.

Pogaduszki, tyle wystarczy, te poddziały byłyby puste jak 15 latki w gimnazjum.

Opublikowano

Te działy tylko by zaśmiecały forum, a podejrzewam, że np. w sprawy sercowe 80% piszących robiło by sobie bekę zadając durne pytanie i patrząc na reakcję/odpowiedź innych.

NIE

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano
-Mechanika:Dla użytkowników którzy nie wiedzą jak coś zamontować/kupić - powstał kiedyś temat dot. tego?

-Moda:Dla użytkowników (bardziej kobiet) którzy interesują się modą i nie wiedzą co założyć na siebie. - też nigdy nie widziałem temat o tym,

-Sprawy Sercowe:Dla użytkowników którzy mają problem z dziewczynami (głównie) - "obrzygałem dziewczynę - iść ją przeprosić, czy obrzygać jeszcze raz?" - właśnie takie wątki były by poruszane w tym dziale.

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...