Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlatego bugi nie dzialaja?

bastek1994m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykła informacja odnośnie zmian, których można się spodziewać. Bugi są, były i będą. Ekipa BG nie ma na to wpływu, ponieważ wszystko nigdy nie będzie tak jak chcą. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Dokładnie tak jak up napisał bugi były są i będą ale przez zachłanność ludzi mało kto je zna i mało kto się nimi dzieli a to powinno być pisane od razu na forum i po to aby jak największa liczba osób zarobiła a nie my jesteśmy mendami dla siebie nawzajem a BP tylko na tym korzysta 

334qlo8.jpg
Opublikowano

@ likus, bug opublikowany publicznie na forum jest naprawiany w dzień lub dwa. Przeglądają takie fora, przez to np. trzeba ciągle poprawiać pixelbota bo ciągle coś zmieniają. 

Żebranie nie ma sensu, szczególnie jak macie jeden post na forum ( aż żal czytać wypociny co poniektórych) 

Opublikowano

pixelbota trzeba poprawiać bo faktycznie coś co chwile zmieniają dla nas to nie jest problem bo my tylko pobieramy najwyżej zmieniamy ścieżkę i tyle problem ma osoba przerabiająca go ale to i tak jak już w tym siedzi kilka lat i robi go cały czas to jest dla niej chwila  ale bug na kasztele jak był działał przez około 2 tygodnie a był opublikowany na forum teraz albo ma się znajomości w bractwach i na całych serwerach nie tylko na pl1 czy pl2 albo wie się gdzie trzeba szukać

334qlo8.jpg
Opublikowano

Osobiście znam jednego i korzystam już z pół roku może więcej, ale są ludzie którzy nagminnie korzystają. SF dawno umarł a grają w nią ludzie co ładują na potęgę kasę lub bugacze innej opcji nie ma. 

Opublikowano

@świerzb fakt grają osoby które masowo ładują kasę o bugi teraz trudno bez znajomości tak jak pisałem ale można się też dorobić normalnie pod warunkiem że siedzisz po około 8 godz dziennie  na grze i zbierasz błyski czy na słonku bijesz sunbursty i tak da się dorobić i są takie osoby ale to są osoby już uzależnione od tej gry a to jest w tym wypadku bardzo niezdrowe ja osobiście gram sporo bo około 3/4 godz dziennie jak mam wolne  ale korzystam z skryptu na pergi który mi je robi i sam nie muszę to jest oszczędność czasu  

334qlo8.jpg
Opublikowano

@świerzb fakt grają osoby które masowo ładują kasę o bugi teraz trudno bez znajomości tak jak pisałem ale można się też dorobić normalnie pod warunkiem że siedzisz po około 8 godz dziennie  na grze i zbierasz błyski czy na słonku bijesz sunbursty i tak da się dorobić i są takie osoby ale to są osoby już uzależnione od tej gry a to jest w tym wypadku bardzo niezdrowe ja osobiście gram sporo bo około 3/4 godz dziennie jak mam wolne  ale korzystam z skryptu na pergi który mi je robi i sam nie muszę to jest oszczędność czasu  

Niestety się nie zgodzę... ja raz na jakiś czas wyślę sms'ka, siedzę na słoneczku po ok. 2-3h dziennie jak mam czas i przyznaję, nie mam wyczesanego konta ale da się pływać i raz na jakiś czas coś zatopić ... a w żaden sposób nie jestem uzależniony od tej gry ;))

Opublikowano

@toiman aktualnie nie korzystam z pixelbota ponieważ nie chcę mi się podmienić pliku ale jak korzystam to z najnowszej wersji nie pamiętam jaka to dawno nie używałem fiddlera (dawno czyli jakieś 2/3 tygodnie).

A @pepsi_twist właśnie pisząc że około 8 godz dziennie bijąc perły lub pakując kasę miałem na myśli konkretniejsze elity nie mówię że jesteś kajakiem ale pewnie nie masz czegoś wyjątkowego ja sam uważam że jestem kajakiem chociaż to zależy do kogo się porównuje. Sam wyśle jednego sms miesięcznie ale to na bokora :p 8 zł nie boli a jakaś szansa jest.

334qlo8.jpg
Opublikowano

A ja mam :) musisz znaleźć jakieś bractwo które jest w aliansie który ma do słonka dostęp są 2 takie ale walczą o nie i ten w którym jestem wygrywa.

Nie pisz pw bo nie napisze w jakim jestem!

334qlo8.jpg
Opublikowano

Osobiście uważam że słonko powinno mieć NAPA. Tak jak kiedyś . Raptem z obu aliansów będzie ze 30 elit bo tyle ludu teraz gra.  Ale o tym powinni dogadać się ze sobą max 15 levele a nie 20 decydują tak jak to zrobiono wcześniej.  Do zobaczenia na morzu .......................................  

Opublikowano

Dokładnie 20 lvl o tym decydowały a jak teraz to raczej z tego co widzę to te max 15 lvl podejmują decyzję a jeśli chodzi o NAPA  stanowcze nie ! bo bić w 20 amaterasu to ja dziękuje 

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...