Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada TP-Skaczące PINGI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z Neostradą TP,  chodzi o to że strasznie mi skacze ping raz jest 92 drugi raz 320 a następnym razem 500 nawet dochodzi do 659 ping tak się kurwa nie da grać, wszystkie programy mam wyłączone WSZYSTKIE i nie możliwe że ktoś inny ciągnie ode mnie internet bo tylko ja w domu mam neta mam livebox'a i nie wiem co jest kurwa nie tak pomocy.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Nic nie poradzisz, to Neostrada. Duży ping pewnie masz w południe (12-20). Jeżeli tak to nic nie zrobisz.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Neostrada ma własnie to do siebie, że nie zapewnia stałego pingu w dzien miedzy 11-21 niektórzy mowią, że miedzy 12-20 tak jak mój przedmówca. Poszukaj na necie jakis programow stablizujących ping o ile cos takiego jest. Sprobuj tez sprawdzic na innych urządzeniach (moze masz innego kompa w domu) i sprawdź czy tam jest tak samo. Jeśli nie to jakis wirus moze byc.

Opublikowano

Mam to samo tyle że na radiówce. Normalnie kurwicy idzie dostać, nie można w spokoju pograć bo co chwile wyrzuca z gry lub cały internet.

Pisałem do nich i za każdym razem to samo, że powinno być dobrze a jak było tak jest.

Opublikowano

Dzwonic i opierdalać az sie ogarną zerowcy.  Zero litosci. Te lemingi zdzieraja hajs i nie przestrzegaja umowy, a uzytkownicy boja sie dzwonic. Opierdoli sie takiego leminga  kilka razy to wszystko wroci do pionu. Nie nabieraj sie na gadanie, ze maja problem i wszystko wroci do normy, to zalezy tylko od tego czy rusza swoje tluste dupska.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...