Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serwer? Jaki typ? Jaka nazwa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie nie mam za dużo czasu ponieważ jestem w szkole.

Przychodze do was z pytaniem jaki typ serwera zrobić żeby zach ęcić ludzi do gry tam.

Posiadam maszyne z ownserver.pl z  pakietu max (100 slotów)

I chciałbym aby serwer był w miare grywalny i odwiedzany.

Posiadam autorskie pluginy itp więc wydaje mi się że fajnie było by to wykonane!

Kolejnym pytaniem w tym temacie jest to aby podać propozycje na nazwe serwera :)

Podobają mi się domeny MC .... mp MCWG.

Za fajne pomysły daje Like!!!!

Oraz może fajne nagrody po sarcie serwera :)

Pozdrawiam xDark.

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

hmm.. Typ to fajny survival i gildie :)

Jakieś autorskie plg !

Napewno zagram!

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano

Ja bym Ci radził zrobić mieszankę typów, które są niecodzienne, a bardzo przyjemne.

Przykładowo, FreeBuild + Drużyny bardzo fajne by to było :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

@2 up Pomysł fajny gdyż mam praktycznie gotowe :)

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

RPG z wojnami miast lub nacji.

Lub kup serwer 20 lub 40 slotów i zrób serwer z modami (oczywiście przygodowe) i whiteliste dodaj i zapisy rób

Np osoby które będą nagrywały z serwera mogą wejść.I zobaczysz ze za mies będzie sporo chętnych.

Najlepiej non premium 

graphic.png

Opublikowano

Serwer mini-games 

BlitzSg, TheWalls, Hide and seek, itp.

BlitzSg nie da się bo nie wyszedł jeszcze plugin

graphic.png

Opublikowano

Zrób trudny freebuild (poziom hard + trudniejsze moby oraz bardzo drogie działki). Ważne aby takowe nie były na jakimś płaskim terenie, tylko ręcznie robione na jakimś fajnym, naturalnym otoczeniu oraz ze zróżnicowanymi cenami. Fajnym pomysłem były by też jak kolega wyżej zaproponował grupy, czytaj gangi. Urozmaicę ten pomysł o siedziby gangów i ich wojny - np. co miesiąc o panowanie nad dzielnią. : O (Z tego mieliby hajs, np. jak w GTA: San Andreas.) Mam masę pomysłów, na wykonanie ich jednak brakuje mi... chęci. Samemu nigdy nic mi nie wychodzi, więc jeśli szukasz ekipy od razu zgłaszam swoją inicjatywę. Dysponuję szerokim zasobem słownictwa i kulturą, jestem ogarnięty oraz znam ortografię jak własną kieszeń - obszerne podanie wraz z odpowiedziami na twoje wszelkie pytania chętnie mogę wysłać na wiadomość prywatną, tam także oczekiwałbym rozmowy jeśli takowa przypadnie ci do gustu. :)

Opublikowano

Okej dzięki wielkie za fajne pomysły a może teraz oprócz serwera typu napisze ktoś pomysł na nazwę ? :)

To ja typ niepokorny ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...