Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oryginalność ss

LordMasakra636

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory ale nie wiedziałem gdzie to napisać

Mianowicie mam pytanie, czy istnieje jakiś program w którym moge sprawdzić czy dany ss był modyfikowany czy tez jest oryginalny, chodzi mi tu o dzial zgłoszeń na priv'ku :)

Za sensowne odpowiedzi daje lajki - jeśli nie ten dział przepraszam

Opublikowano

Nie ma takiego programu, jedynie wprawiony grafik moze Ci powiedziec czy to podroba czy nie. Ale wierzyc komus na slowo, to nie w tych czasach :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Zalezy jeszcze jak ten ss jest "podrobiony" wiadomo ,że jak ktoś się na tym zna to podrobi to tak jak oryginał

Opublikowano

jakie oko fachowca w paincie w 2 minuty można podmienić nick postaci piszącej na pw... nie ma opcji dopatrzeć jeśli tylko sie wykona oba ss mądrze, dlatego pytałem czy jest taka możliwość :)

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś czym można rozpoznać czy ss był przerobiony.

Jeżeli robi to profesjonalista to raczej się nie da rozpoznać.

A jeżeli robi to ktoś jako Paint Majster to na luzie da się rozpoznać.

Opublikowano

patrząc na ss sie nie dopatrzysz, takie możliwośći daje sam paint nie potrzeba nic specjalnego. pixel po pixelu i nic nie znajdziesz wiem coś o tym  :ninja:

dlatego zadałem to pytanie  :D

Opublikowano

własnie ss da sie podrobić prosto i nie do wykrycia dla wyglądu, myślalem że może gdzieś w pliki zapisane jest czy był modyfikowany czy nie, nie będe pisac jak podrabiają bo nie mam zamiaru uczyć tego w takim razie do zamknięcia, co by sobie zbędnym spamem nie nabijali postów :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...