Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań co do misji na Super Pershinga

ziutek111211das

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wole dac ta stówkie ( oczywiscie ja pracuje) i nie meczyc sie calymi dniami ja uzależniony

jesli ktos nie pracuje ( w polsce to czestosc)to misja jest spoko

prosze nie krytykowac!!

Opublikowano

wole dac ta stówkie ( oczywiscie ja pracuje) i nie meczyc sie calymi dniami ja uzależniony

prosze nie krytykowac!!

Pieprzysz głupoty, bezrobocie aż tak duże nie jest :P

Dla uczniów idealna okazja aby jakąś tam zarabiarkę VIII zdobyć

76561198001815076.png
Opublikowano

prosze nie krytykowac!!

3k expa dziennie na kazdej nacji... Jedna dobra bitwa z premką i gwiazdką. 7 wygranych. Przy dobrych lotach 12 bitew dziennie. Problem? :D

Opublikowano

3k expa dziennie na kazdej nacji... Jedna dobra bitwa z premką i gwiazdką. 7 wygranych. Przy dobrych lotach 12 bitew dziennie. Problem? :D

W teorii łatwo powiedzieć ale w praktyce to już gorzej. Ja naprzykład nie mam ani jednego żabojada (po za batem) ani ruska (po za dychami i premkami). Po za tym spróbuj coś ugrać jak sporo ludzi teraz gra na IX-X dla zajebistych losować bo natężenie ruchu na VIII jest większe niż zwykle przez co 6-7 też mają przejebane ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

Pieprzysz głupoty, bezrobocie aż tak duże nie jest :P

Dla uczniów idealna okazja aby jakąś tam zarabiarkę VIII zdobyć

dla uczniow tak jak byl bym uczniem sam bym z tego skorzystal chodzi mi o ludzi pracujacych tak jak ja wole dac stówki i nie grac dniami i nocami zalezy kto ile gra

jak byla misja na IS-6 to jeden z deweloperow napisal ze jak by mu zalezalo na tym czolgu to by to w 3 dni wbil ;) na SP jest troche mniej expa do wbicia z kazdej nacji to wystarczy 2 dlugie dni i masz SP w garazu :)

Opublikowano

dla uczniow tak jak byl bym uczniem sam bym z tego skorzystal chodzi mi o ludzi pracujacych tak jak ja wole dac stówki i nie grac dniami i nocami zalezy kto ile gra

jak byla misja na IS-6 to jeden z deweloperow napisal ze jak by mu zalezalo na tym czolgu to by to w 3 dni wbil ;) na SP jest troche mniej expa do wbicia z kazdej nacji to wystarczy 2 dlugie dni i masz SP w garazu :)

Ja mam tylko rozwiniętą linię do Niemców <- WT auf E100, a tak czy siak moim zdaniem warto zrobić misję, bo wolę wydać tą stówkę na opony niż na Super kupę. 

W teorii łatwo powiedzieć ale w praktyce to już gorzej. Ja naprzykład nie mam ani jednego żabojada (po za batem) ani ruska (po za dychami i premkami). Po za tym spróbuj coś ugrać jak sporo ludzi teraz gra na IX-X dla zajebistych losować bo natężenie ruchu na VIII jest większe niż zwykle przez co 6-7 też mają przejebane ;p

Nie poddawaj się, ja mam tylko jedną nacje rozwiniętą i tak robię. :P

Opublikowano

Ja mam tylko rozwiniętą linię do Niemców <- WT auf E100, a tak czy siak moim zdaniem warto zrobić misję, bo wolę wydać tą stówkę na opony niż na Super kupę. 

Nie poddawaj się, ja mam tylko jedną nacje rozwiniętą i tak robię. :P

Tylko po co mi trzecia premka VIII? :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Tylko po co mi trzecia premka VIII? :)

A myślisz, że mi potrzebna? Ale wartość konta wzrasta, zawsze można zagrać i masz czołg do szkolenia zalogi (3 perka na medach USA)
Opublikowano

Zrobiliście może 150k expa na 1 nacji? 
Siostra zrobiła 75k na USA już, ma żeton a exp leci jej od nowa. Może to bug jak z tym, żę exp za premium i za x2/x5 miał się nie liczyć i można zrobić 7 x 75k expa na jednej nacji? :D

6cluij.gif

Opublikowano

Dobrze czyli mamy 5x gwiazdki .

Aby zrobić super persa w 4 dni potrzebujemy 3 czołgi na nacje czyli 4x 15 (przecietny wynik 1 k exp) i mamy 60 k expa i potem tylko po 15 k i gitara .

Nie można zakoncxyc wszystkiego w 1 dzien bo jest blokada tz zrbisz raz i przy nastepnej probie wyskoczy 74 999 i nie dygnie trzeba poczekać na drugi dzień.

Ogólnie to bedzie moja druga VIII premium oprócz Su i mysle że sie nie zawiode.

Ale po evencie biore urlop of wota ....

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zrobiliście może 150k expa na 1 nacji?

Siostra zrobiła 75k na USA już, ma żeton a exp leci jej od nowa. Może to bug jak z tym, żę exp za premium i za x2/x5 miał się nie liczyć i można zrobić 7 x 75k expa na jednej nacji? :D

Gdzie ty wyczytałeś info, że premka i gwiazdki się nie będą liczyć?

Opublikowano

Gdzie ty wyczytałeś info, że premka i gwiazdki się nie będą liczyć?

Trochę namieszane bo tak naprawdę to się nie liczą ale do weryfikacji czy jesteś w pierwszej dziesiątce.

76561198001815076.png
Opublikowano

misja latwa do zrobienia , tym bardziej ze po ukonczeniu kazdej nacji dostajesz 2 dni premium 

mialem kilka wolnych miejsc wiec pokupywalem 4,5 i 6 tierow  i gasze gwiazdki (teraz x5 bylo)

francuzi , usa , ruskie i angole zrobione 

na chinolach zostalo mi 12k do wbicia na niemcach 30k zostalo 

najgorzej z japoncami bo mam tylko 4 i 5 tier , ale do 2 czerwca to bez problemu 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...