Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań co do misji na Super Pershinga

ziutek111211das

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w topiku wiecie moze kiedy bedzie do wygrania czolg premium 8 tieru super pershing

tzc kiedy i od jakiej godziny bedzie mozna zrobic misje na niego dzieki ;)

Opublikowano

Sa na tym forum 2 tematy odnosnie tego na blogu domina rowniez.Szukanie nieboli

Topic: Misja zaczyna sie dzis od 6:00

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Tak jak w topiku wiecie moze kiedy bedzie do wygrania czolg premium 8 tieru super pershing

tzc kiedy i od jakiej godziny bedzie mozna zrobic misje na niego dzieki ;)

Od 6:00 5 maja do 2 czerwca 6:00.

Opublikowano

Tak wogóle macie zamiar zabierać się do tej misji ?

500 postów :) 

Trochę lipa bo jedyne czołgi z francuzów i rusków jakie mam to dychy a one się nie łapią =/

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie. Mam golda pod dostatkiem, zarabiaczkę 8t też. Szkoda czasu. Może jak kupię swojego kompa i będę mógł grać 24/7 to zajmę się tego typu misjami.

Opublikowano

Nie. Mam golda pod dostatkiem, zarabiaczkę 8t też. Szkoda czasu. Może jak kupię swojego kompa i będę mógł grać 24/7 to zajmę się tego typu misjami.

Dla mnie dodatkowym plusem tych misji na superpersa jest to że dali zniżkę 67 na koszary, z 300 golda na 100. 14 miejsc sobie kupiłem.

Co mi tam, 45 miejsc w garażu już mam xD

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mam zamiar robić misje, bo w końcu zarabiacz VIIIt za darmo (co prawda do d...), ale 100 zł w kieszeni. :P

Opublikowano

Premium i bonusy dziennie dla czołgów liczą się? W grze nic o tym nie pisze, a na stronie wotów pisze, że te nie są wliczane do zaliczenia misji.

To w końcu jak jest? Bez tych bonusów to trochę bez sensu nabijać po 500-1000 pd za misję ..

http://worldoftanks.eu/pl/news/44/missions-operation-superpershing/

Warunki:

"Znaleźć się w pierwszej dziesiątce graczy w drużynie pod względem zdobytego doświadczenia (bonusy za pierwsze zwycięstwo dnia, konto premium itd. nie będą uwzględniane)."

Dodatkowo wynika, że trzeba nabić te 75k pd każdą nacją. Masakra.

Opublikowano

Premium i bonusy dziennie dla czołgów liczą się? W grze nic o tym nie pisze, a na stronie wotów pisze, że te nie są wliczane do zaliczenia misji.

To w końcu jak jest? Bez tych bonusów to trochę bez sensu nabijać po 500-1000 pd za misję ..

Premki liczy się, gwiazdki raczej nie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Czyli jest pod górkę, bo exp nie liczy się z konta premium.

Z tego co pamiętam misje na IS'a-6 liczyło się konto premium i exp x2.

Opublikowano

Czyli jest pod górkę, bo exp nie liczy się z konta premium.

Z tego co pamiętam misje na IS'a-6 liczyło się konto premium i exp x2.

Czyli praktycznie jest trudniej. 50k zdobytego expa bez premium odpowiada 75k z premium, a więc aby zdobyć 75k bez premium trzeba zrobić tyle expa, ile na 112,5k z premką, a co za tym idzie ten event jest trudniejszy, od tego na is-6, a czołg jest dużo gorszy i tu moje pytanie - czy jest on wart poświęcenia tyle czasu na grind marnych czołgów?

Opublikowano

Oczywiscie :)

Jak dla mnie za dużo roboty ale pomysł nienajgorszy

Opublikowano

Warunki:

"Znaleźć się w pierwszej dziesiątce graczy w drużynie pod względem zdobytego doświadczenia (bonusy za pierwsze zwycięstwo dnia, konto premium itd. nie będą uwzględniane)."

Dodatkowo wynika, że trzeba nabić te 75k pd każdą nacją. Masakra.

Jednak się liczy exp x2 oraz konto premium.

Opublikowano

mam już nabite na szwabskich, ciekawi mnie czy można nabić dwa żetony na jednym kraju, gdyż w misji znowu mam niemcy, tylko wyzerowane, a żetonik zaliczony. Nie widzi mi się to, aby zbierać wypociny z japońców. Jak sądzicie?

Opublikowano

Nie można, na stronie jest napisane, że można odebrać ten czołg za 7 żetonów z 7 nacji .

Im a professional bandit, kill or be killed .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...