Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Dragi i wyścigi "A"

PookyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie auto na dragi w klasie A, a jakie na wyścigi, też A? I jakie do nich części i umiejętności najlepiej też ;)

Opublikowano

Aktualnie zarówno na dragi jak i wyścigi w klasie A polecam Lamborghini Murcielago LP640.

W sumie na dragach możesz też spróbować Porsche 911 GT3 RS.

Części:

1) Lambo:

Silnik: Zielony
Doładowanie: Żółte / Zielone
Przekładnia: Niebieska
Zawieszenie: Zielone
Hamulce: Żółte
Opony: Żółte / Czerwone

2) Porsche:

Silnik: Zielony
Doładowanie: Zielone / Żółte
Przekładnia: Niebieska
Zawieszenie: Zielone
Hamulce: Żółte
Opony: Żółte

Umiejętności:

1) Dragowe - przyczepność na starcie i (jak najwięcej) obrotów do perfekcyjnej zmiany biegów (przydatne do tzw. duble shiftingu).

2) Wyścigowe - 5s doskonałego startu + ile wlezie moc, działanie i odnawianie nitra.

HB5fLf7.png

Opublikowano

na dragi lepszy byłby wg mnie porsche bo szybciej przyspiesza sam testowałem porsche na dragach gt-rsa na full ultra bez skilów dragowych i normalnie pokonuje  przeciwników. 

Opublikowano

na dragi lepszy byłby wg mnie porsche bo szybciej przyspiesza sam testowałem porsche na dragach gt-rsa na full ultra bez skilów dragowych i normalnie pokonuje  przeciwników. 

Z tym bym się nie zgodził. Według mnie lepsze do klasy A będzie Murcielago - na dragach super, a na wyścigach też da rade coś ugrać.

Opublikowano

dziś mnie porsche 911 gt3 -rs rozwaliło z skilami dragowymi na luzie :P

Auto to jest ogólnie dobre, ale czysto w drag go raczej się nie robi, to którym cię pokonał gracz musiało mieć mocne skille, i części dobre, bo auto robione optymalnie jest lepsze na torach i sprintach.

Opublikowano

Auto to jest ogólnie dobre, ale czysto w drag go raczej się nie robi, to którym cię pokonał gracz musiało mieć mocne skille, i części dobre, bo auto robione optymalnie jest lepsze na torach i sprintach.

Mógł też duble shiftować :P

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...