Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczna fabryka KAMIENIA nie bruku :)

Gwiazda156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.nie jest to automat (bez gracza nie będzie dzialać)

2.nie wiem czy można to określić jako fabryke :/ bo nic takiego nie zrobiłeś dodałeś jedynie prosta "przepalarnie" pod generator kamienia co nie jest jakąś wyższą szkołą

ale jest jeden ogromny plus :) filmik jest zwięzły i jak ktoś nie miał o tym pojęcia to teraz pewnie wszystko wie (bo coś tam wyjaśniałeś) no i najważniejsze NIE BUDOWAŁEŚ PODCZAS FILMIKU co jest raczej rzadkością nawet jeśli w grę wchodzi postawienie 4 klocków ,czyli nie zrobiles z nas idiotów którzy nie wiedza jak postawić kilka klockow

Opublikowano

1.posłużyłem się słowami "automatyczna" gdyż przeglądając filmy innych Youtuberów dodał jeden z nich film z łowieniem ryby wykorzystywał podobny sposób (blokowanie klawisza) i powiedział że jest to automat w ten sposób gdyż możemy odejść od komputera i coś zrobić gdyż w tym samym czasie robi się coś innego i tylko  dla tego tak to nazwałem :)

2.Jak by tego nie nazwał stwierdziłem że jest fajny pomysł nie wiedziałem nigdzie wcześniej wiec postanowiłem zrobić nawet jeśli tak jak to ująłeś "prostą" przepalarkę podłączoną generator kamienia

Opublikowano

Zapraszam do wejścia na mój kanał I zobaczenia innych filmów dziś pewnie dodam Film na tajemne przejście :)

Opublikowano

To tak samo jak bys wyszedł z kopalni i mial ze sb z 10 stków cobla i zrobił zwykła przepalarke której wykonanie mozna znalezc wszedzie :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...