Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalny EXP BOT? - Sposób na blokowanie spacji

Bulioners

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym wam przedstawić ciekawy sposób blokowania spacji, który umożliwi ustawienie nam (jakby) EXP BOTA, oraz zastosowanie do niego.

Zapraszam do oglądania :)

Wiem, że pewnie dużo graczy zna już ten sposób jednak warto pokazać go reszcie. ;)

Opublikowano

hehe ;pp

Sposób z opuszczeniem okienka na spacji znam od 2011 roku gdy się grało kiedyś..

Nwm czy się przyda ale niech bedzie.

PS, lepszym rozwiązaniem będzie malutki skrypt. Np klikamy f5 i mamy pętle z funkcją która atakuje i tyle.

Opublikowano

exp bot... w lochu expp nie leci, moby agresywne? nie ma nigdzie. 

w atlantydzie raczej nie starczy sam autopot i na noc. 

wiec to zbedne jest. 

Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ :

- Kompletowanie pomysłu - 71%

- Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5%

- Strona - 0%

- Forum - 0%

Opublikowano

Polecam polozyc kielbase na spacje. Tez zadziala xD

Ja jeszcze za czasów gdy na PL'u było 5 serwerów kładłem ciężką książkę na spacje :D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Taka przyjemność z expienia ze jak grasz masz 249lvl  i ten 1lvl do maksymalnego lvla i wbijasz go 12h + to expienie nie jest przyjemne xD 

Opublikowano

Po co tracić przyjemność z expienia ? :O

Gdzie tam exp przyjemny :O wolałbym boss'y bić ;) 

Taka przyjemność z expienia ze jak grasz masz 249lvl  i ten 1lvl do maksymalnego lvla i wbijasz go 12h + to expienie nie jest przyjemne xD

Zazwyczaj na serwerach z maksymalnym 250 wbija się go szybciej niż ten czas co napisałeś :D bo to raczej serwer easy chociaż zależy też od rat xD

co do "Poradnika" to stare ale może się komuś przydać kto jeszcze w ogóle w metina nie grał. 

Opublikowano

Chyba każdy tak robił xD Na małych lv jak np expisz na BO to wynajmujesz lura i tylko co chwile odpalasz skille, a jeśli masz dobre eq to expisz bez skili i nawet czasami auto pot nie jest potrzebny :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest tak skomplikowane że nie wiem od czego zacząć.

Dokładnie. To jest bardzo stary sposób i nie możesz nazwać tego exp botem, musisz użyć jeszcze jakichś narzędzi. Poza tym - jakbyś przypadkowo (lub też nie) padł to później nie ma już ratunku. Do bicia kamieni metin też sie nie przydaje bo wtedy lepiej ustawić auto i spokojnie zminimalizować grę. Nie widzę zastosowania tego sposobu a Twoje odkrycie go... no - prawde mówiąc nic nie odkryłeś. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja zawsze ustawiam rozdzielczość odpowiednią ( Najczęściej 1024x768 ) -> Window mode , wtedy widzę Pasek zadań. 
Następnie trzymam ciągle spację i najeżdżam LPM na Powiedzmy odpaloną przeglądarkę i po kłopocie. Przy minimalizowaniu często ekran w grze robi się czarny.

Opublikowano

Ehh.. Ludzie co to za bot. xD 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym tego exp botem nie nazwał.

Bardzo stary sposób, a dużo roboty z tym i teraz to już mało kto go używa.

To już lepiej trzymać spację i zminimalizować.

Poradnik trochę zbędny, no ale jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...