Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na havoki z zety i herki z kappy.

xnxxtuber.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuje aktualnie buga na havoki z zety gdyz ten ktory znalem ostatnio usuneli. Jezeli ktos zna to bd uprzejmy i napisze na pw. Jezeli bd dzialal odwdziecze sie smsem na mhh (za sposub na herki wysle nawet 3 :)). Z gory mowie nie piszcie ze to losowe itp. bo wiem ze mozna zbugowac.

Opublikowano

Nie naprawili, bo nie mieli czego. Zrozum, że nagroda jest generowana losowo. To, że z 10 zet masz 8 havoców to zwykłe szczęście

Opublikowano

tak tak nie było bugów na hocki nie ma i nie będzie... a wszyscy którzy tego używali nie istnieją.....  ja słyszałem że jeśli na ostatniej fali padniesz i założysz dres na poważanie (golec) to się zwiększa prawdopodobieństwo nie wiem jaka jest tego skuteczność ale warto spróbować ;]

Opublikowano

Sposób który podałeś nie działa. Znam sposób i odrazu mówie że jest banalny żeby mieć 100% havoka. Na herculesa chyba nie ma bo tam ma się szanse na LF-4 i jeszcze booster.

Opublikowano

No to go podaj i udowodnij, jak nie podasz to znaczy że to zwykły pic na wode.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

No to go podaj i udowodnij, jak nie podasz to znaczy że to zwykły pic na wode.

Myślisz że jestem idiotą i powiem ten sposób wszystkim osobom? Haha... Zaraz by ktoś poszedł do BP z tym. POMYŚL

Opublikowano

Sposób który podałeś nie działa. Znam sposób i odrazu mówie że jest banalny żeby mieć 100% havoka. Na herculesa chyba nie ma bo tam ma się szanse na LF-4 i jeszcze booster.

. to podaj na priv to wyprobuje :)
Opublikowano

. to podaj na priv to wyprobuje :)

tak da na pewno świeżemu na forum bug... 

Bóg były są i będą tylko mało osób o nich wie ;)

*Bug nie Bóg ;) Bug z ang. pluskwa czy coś w te style. 

wiez ze jest bo bugowalem i mam 8 havocow z 10 zet i ostatnio naprawili muj sposob wiec sie pytam czy ktos ma jakis??

lepiej zainwestuj w słownik niżeli w sms dla kogoś ;)

@topic Nagroda jest losowa, to jak w gg nie ma się z 34 energii złożyć alfy.

1.jpg

Opublikowano

Myślisz że jestem idiotą i powiem ten sposób wszystkim osobom? Haha... Zaraz by ktoś poszedł do BP z tym. POMYŚL

Właśnie myślę częściej niż ty także tego sposobu niema:) a gdyby był i gdybyś o nim wiedział to nie reprezentowałbyś swój niski poziom tutaj na forum i nie chwaliłbyś się jakie ty bugi odkryłeś.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

Właśnie myślę częściej niż ty także tego sposobu niema:) a gdyby był i gdybyś o nim wiedział to nie reprezentowałbyś swój niski poziom tutaj na forum i nie chwaliłbyś się jakie ty bugi odkryłeś.

Niższego poziomu od twojego to raczej nie ma. No chyba że jesteś kompletnym idiotą i nie wiesz o co chodzi...

No i jak pewnie dostane za tego posta warna bo nie jest na temat i obrażam inną osobe. Standard

Opublikowano

Powiem wprost, gdybym znał programy i chciał zachować tylko dla siebie (w sumie tak robie) to bym się nigdy nie pochwalił typu "Jest taki program ale nie dam wam go". Taki tekst albo informuje że pisze go ktoś kto chce się pochwalić tak jak ty lub możliwy jest też sygnał do BP że muszą coś z tym zrobić, bo skoro jakaś osoba z forum mpc zna bug to znaczy że może znać go zbyt dużo osób.

Opublikowano

bylo pytanie a nie rozkaz do wszczecia bójki na forum:-) pozatym chyba znalazlem sposob na herki, ale najpierw przetestuje :-) a potem dopiero i nie na forum tylko na pw :-P

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

nie ma zadnych sposobow ani na herki ani na havocki znalem wiele bugow na havocki i za kazdego buga na havo nie dostawalem havo a jak robilem normalnien to mi wpadlo 4 pod rzad a mam zrobione 11 zet pozdro na herki tez niema jesli ktos zrobil 10 zet 10 havo lub 10 kapp 10 hercow to jest naprawde fuksiarzem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...