Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond na EUNE...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra Shaco support spk, rozumiałem to. Ale w early byłem cały czas solo vs twitch i thresh (swoją drogą pozdrawiam pana iCarry za 'grę fair' i grabowanie twojego pre odciagając mnie od farmy). Później przyszedł szanowny shaco i się wbił, great double kill dla twitcha. A później, żeby gravesa udupić całkiem ganki w 3 na mnie mając staty 0/4 i 0 farmy. Pozdrawiam was, mam nadzieję, że będę mógł zagrać na was ale normalnym teamem.

vh-rvtkbcpgjgziiobbfhqe.jpg

Opublikowano

Ten typ iCarry to nie przyadkiem ktos z naszego forum?

Farex, czy Vanosh ;d?

Heh, ciesz się ze jestes w D2, bardzo duzy sukces i szanuje ( ;

Jezeli chodzi o temat to jezeli widzieli, ze byles w ujowej sytułacji to chceli Cie chyba doyebac doszczędzie, zebys nic w tej grze nie zrobił.

Wykorzystali fakt, ze tego Shaco w early nie było.

Opublikowano

Tak to ktoś z forum.

Shaco był ale w enemy jungli i później ginąc i dając ryzowi killa.

to nie jest nikt z forum, vanos kiedys mial podobny nick ale znow ma vanosh ;]

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png - R.I.P [*] 2012 - 26.04.2014 

Opublikowano

xDDDD Ja się nawet ostatnio to się przestałem dziwić diament to najgorsza dywizja w jakiej byłem/jestem. Najgorsze gówniaki jakie można spotkać to właśnie tutaj. Co zrobisz, nic nie zrobisz ;_; 

PS. Też spotkałem wczoraj tego kolege íCarry tylko, że był w enemy TF'em xD

PS. 2. To tak dla pewności czyli to po prostu jakiś gość z soloq? Bo też wczoraj pisałem do niego, że go skądś znam a ten, że on nie z polski/czech xDDD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@up Właśnie też do niego pisałem, ale nic nie pisał

+ wg mnie Diamond to najgorsza liga jaka może być, więcej trolli niz platynie, a na goldzie ludzie się bardziej dogadywali niż tutaj. Sad but true ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...