Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze palenie marihuaniny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, odrazu do sedna za niedługo zajaram sobie 1raz i mam kilka pytan:

1. Z czego najlepiej i najłatwiej się pali?  Myślałem nad wiadrem, bongo z butelki, jabłko lub zwykła fifka

2. Ile wystarczy abym się spizgał? 1g? 0,5g? 

3. Kiedy poczuje, że jestem  już na haju? Chodzi mi o to, żebym np. nie palił 2 razy z fifki gdy np. 1 raz mi wystarczy. To się poczuje odrazu, że nie trzeba już więcej?

4. Bede kaszlał jak popierdolony? 

Opublikowano

1. Jeżeli pierwszy raz to blanta polecam... po wiadrze byś nie wiedział gdzie jesteś.

2. Kniaga

3. Jak spalisz kniagę z lufy to cię porobi bez problemu.

4. Zależy czy zioło dobre.

Opublikowano

Powiem tak 1 haj jest najgorszy ale :

1. Bakałem z lufki i blanta lepiej blanta, jak nie masz tej możliwości to lufka

2. Nawet mniej żeby mieć mały haj ale to zależy od twojego organizmu ja po 0.5g byłem lekko zbakany :)

3. to się jara i jara a haj sam wpada jak palisz ze znajomymi to jest niezła beka :)

4. Jak nie palisz papierosów i nie umiesz się zaciągać to będziesz

Opublikowano

Ale po cholere ci te jaranie?

Wszystkiego trzeba w życiu spróbować, nie?

1. Jeżeli pierwszy raz to blanta polecam... po wiadrze byś nie wiedział gdzie jesteś.

2. Kniaga

3. Jak spalisz kniagę z lufy to cię porobi bez problemu.

4. Zależy czy zioło dobre.

Kniaga tzn ile? 

A blant to to samo co skręt? Jeżeli tak to nie bardzo, bo  nie potrafie skręcać  ;d 

Opublikowano

1.najlepiej pali się jointa choć dla mnie najlepsze wiadro 

2.tak jak napisali zależy od organizmu 

3.za pierwszym razem nic specjalnego się nie powinno dziać tylko trochę śmiechu,lekkie nogi i gastro

4.jeśli będziesz brał ogromne buchy to raczej tak

Opublikowano

1. Z czego najlepiej i najłatwiej się pali?  Myślałem nad wiadrem, bongo z butelki, jabłko lub zwykła fifka

3. Kiedy poczuje, że jestem  już na haju? Chodzi mi o to, żebym np. nie palił 2 razy z fifki gdy np. 1 raz mi wystarczy. To się poczuje odrazu, że nie trzeba już więcej?

1. Joint

2. Zależy. 3 dobre zbicia i odlatujesz

3. Zaczną Ci się robić ciężkie powieki i z byle gówna będzie beka.

4. Po dużym buchu - Tak.

Opublikowano

Wszystkiego trzeba w życiu spróbować, nie?

Kniaga tzn ile? 

A blant to to samo co skręt? Jeżeli tak to nie bardzo, bo  nie potrafie skręcać  ;d 

Jedna kniaga to jakieś 0,1g z groszami.

Opublikowano

1. Wiadro jak najbardziej, polecam hasz nawet ogarnąć i z tego wiadro, albo jak już bardzo chcesz zimować to bongo całe sobie wyjeb, pośpisz parę godzin najwyżej.

2. Jak zaczynasz to ci nawet pół kołka starczy.

3. Poczujesz poczujesz, jak nie dostaniesz majaranu oczywiście.

4. Zależy, raczej tak.

NJxbd4x.png

Opublikowano

1. Wiadro jak najbardziej, polecam hasz nawet ogarnąć i z tego wiadro, albo jak już bardzo chcesz zimować to bongo całe sobie wyjeb, pośpisz parę godzin najwyżej.

2. Jak zaczynasz to ci nawet pół kołka starczy.

3. Poczujesz poczujesz, jak nie dostaniesz majaranu oczywiście.

4. Zależy, raczej tak.

Pojebało Cię?? wiadro z haszu dla osoby, która pierwszy raz chce spróbować zielska? 

Opublikowano

I dobra rada. Nigdy nie próbuj '' mocarza ''. Choćbym nie wiem jak nie korciło  <_<

Opublikowano

Wiadro za pierwszym razem nie dlatego że jak walniesz wiadro to ci się będzie straszne chcieć rzygać ale jeśli już chcesz to pierw dwa buszki z lufki które działają przeciw wymiotnie a potem jak chcesz to wal wiadro 

Opublikowano

Beka z typów, którzy chcą pokazać, jacy to jaracze z nich nie chcą i używają słów typu 'kniaga' i inne slango-gówna w stosunku do gościa, który pyta nie mając żadnego doświadczenia.

@top

nie pal, palenie jest w Polsce zabronione młodociany człeczku.

PS. czuję gimbohejt

Opublikowano

Pojebało Cię?? wiadro z haszu dla osoby, która pierwszy raz chce spróbować zielska? 

Ktoś tu nie ogarnia ironii.

NJxbd4x.png

Opublikowano

1. Palić? Wstrzyknij sobie dożylnie.

Jaki zestaw pytań, jak masz zapalić to idź i zapal, a nie się tym tak przejmujesz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

1. Na pierwszy raz z lufy.

2. Przy pierwszym paleniu nie masz wyrobionych receptorów, a więc musisz więcej spalić pewnie ok. 0,2-0,5g.

3. Spal lufę i odczekaj 10 minut, jak nic nie poczujesz to bakaj dalej.

4. Jak palisz szlugi to raczej nie, zależy również od typu zielska.

btw. Destruct, palenie mj jest legalne, jedynie posiadanie i uprawianie jest zabronione :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Tak, wiadro jak jarasz pierwszy raz, zajebisty pomysł.

Pacek, lufa ew.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

1. Lufka, jeżeli palisz pierwszy raz.

2. 0.3 dobrego skuna.

3. Poczujesz po 5-10 minutach czy masz dość.

4. Jeśli zapalisz z lufki to nie.

Opublikowano

1. Nie pal bonga/wiadra za pierwszym razem, bo Cie pozamiata ostro. Blunta ewentualnie lufa.

2. 1 lufa solo styknie, blunta tak 0,3-0,5

3. Jeżeli wystarczająco spalisz, to poczujesz na własnej skórze i płucu

4. Oj tak, pierwsze razy to się kaszle w uj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...