Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić ukryte kanały?

xAlbertsheise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj. Kliknij prawym przyciskiem myszy na kanał który chcesz ukryć wybierz "Edit Chanell" następnie wybierz zakładkę "Permission" w "Subscribe" wpisz wartość 9999 i kliknij ok.   

Dodaje zdjęcie :) 

98124546272561911245.jpg

Opublikowano

Jeszcze musisz ustawić w permisionach u grup niżej niż admin taką permisje "i_channel_subscribe_power" niższą niż liczba subskrycji na kanale

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Musisz wejść przez YatQua wejść w grupy i masz tam wszystkie grupy i masz server admin query i tam zmieniasz ikonki :)

1390144171-U592769.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witaj. Kliknij prawym przyciskiem myszy na kanał który chcesz ukryć wybierz "Edit Chanell" następnie wybierz zakładkę "Permission" w "Subscribe" wpisz wartość 9999 i kliknij ok.   

Dodaje zdjęcie :) 

5972914076237281174518.jpg

Jeszcze musisz ustawić w permisionach u grup niżej niż admin taką permisje "i_channel_subscribe_power" niższą niż liczba subskrycji na kanale    ????????????

witam mogę prosic  o dokładniejsze dane w formie  secrenów  gdzie dokładnie i jak  zrobic niewidzialny kanał dla wszystkich użytkowników  bedac adminem 

robiłem tak jak wyżej ale mnie nadal widzą  ((  

prosze o pomoc ))) 

pozdrawiam ))

Opublikowano

Musisz wejść przez YatQua wejść w grupy i masz tam wszystkie grupy i masz server admin query i tam zmieniasz ikonki :)

jest jeszcze jeden sposób a dokładnie kopiujesz rangę adminQuery jako grupa normalna nie ukryta zmieniasz ikonę i po zmianie ikonki targetujesz tą grupe noramlna adminQuery na grupe adminQuery ukryta i ikona na randze ukrytej się zmienia proste:)

Opublikowano

Ustalasz poziom subskrybcji po prostu.

Takk dziekuje za pomoc  , jednak ja jestem poczatkujacym  i naprawde czesto niewiem co z czym i jak )))

np wiem ze można rozmawiac na zebraniu np  kilku osobowym a połoczyc sie z danymi osobami które słysza mój głos i ja ich natomiast inni w pokoju nie 

rózne sa rzeczy fajne  ale  no expert zemnie niejest )))

ale bardzo dziekuje ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...