Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko o Battlefield Bad Company 2

Xemon12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Otóż zauważyłem że jest spam z pytaniami typu "a czemu mam białe kratki?" itd.

W tym temacie piszcie te pytania, my postaramy się ci odpowiedzieć a następnie je umieszczę tutaj aby każdy miał do tego dostęp.

Więc może zacznę z tym co się sam spotkałem ; )

P:Dlaczego mam czarne pixele podczas gry?

O: Najprawdopodobniej masz nieaktualne sterowniki lub twój komputer nie spełnia wymagań gry.

albo alt+tabowałeś gre.

P: Czy na piracie zagram na MP?

O: Dasz radę na singlu ale mp odpada ponieważ wymagany jest klucz : )

P: Czy są już hacki?

O: Oczywiście Priv i public.

P: PB mnie wywala, dlaczego?

O: Najprawdopodobniej nie jest aktualny albo masz Beta wersję gry.

P: Co się stanie jak dostanę bana na serwerze EA?

O: Najprawdopodobniej nie wejdziesz już więcej na tym kluczu na rankingowe Serwery

Będzie tego więcej, wystarczy że napiszecie posta.

System: Vista(sp2), Widnows 7, Windows XP (SP3) - mi działa na SP2
Procesor: Intel Core 2 duo 2.0GHz lub podobny
Pamięć:2GM RAM
Dysk Twardy: 10GB
DVD-ROOM 8X
Karta Graficzna: 256MB
Dźwięk: Karta zgodna z DirectX 9.0c
DirectX Wersja 9.0c
Online Multiplayer: Łącze 512kb/s^
Pegi: 16^ 

Opis:

Battlefield: Bad Company 2 to kontynuacja wydanej w 2008 roku taktycznej gry akcji wywodzącej się ze znanej serii Battlefield. Producentami gry są połączone studia Digital Illusions oraz EA DICE. Podobnie do poprzedniczki gra zostanie wydana na konsole nowej generacji - PlayStation 3 oraz Xbox 360. Pojawi się również wersja przeznaczona dla komputerów osobistych.

Fabuła gry ponownie traktuje o niepokornych żołdakach będących członkami kompani B 222 Batalionu Piechoty Armii Stanów Zjednoczonych. Oddział do którego należy postać kierowana przez gracza ponownie znajduje się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie. Podobnie do pierwszego Bad Company, gra prezentuje wizję współczesnego konfliktu zbrojnego w jednym z post-sowieckich, fikcyjnych państewek na wschodzie Europy.

Mechanika gry jest zbliżona do tego, co serwował nam oryginał. Twórcy postawili przede wszystkim na realistyczną, ale nie pozbawioną dynamicznej akcji rozgrywkę. Znajdziemy tu wszystkie najlepsze cechy pierwszej odsłony Bad Company, które zostały tu rozbudowane. Pojawia się również garść zupełnie świeżych pomysłów. Gra została skonstruowana w taki sposób, aby grający mógł wykazać się nie tylko jako strzelec ale również jako przywódca i taktyk.

Potyczki w grze są bardzo widowiskowe. Podczas walki skorzystamy z całego arsenału nowoczesnej broni oraz pomocnych na polu bitwy gadżetów. Nie mogło oczywiście zabraknąć znaku rozpoznawczego serii Battlefield, czyli pojazdów (wozy pancerne, czołgi, jeepy, śmigłowce, łodzie). Rozmachu jaki towarzyszy bitwom przy użyciu maszyn bojowych nie powstydziłaby się żadna hollywoodzka produkcja. Dodatkowego smaczku wszystkim walkom nadaje spora interakcja z otoczeniem. Praktycznie każdy obiekt może zostać uszkodzony lub zniszczony pod naporem ognia lub w wyniku eksplozji.

Poza świetnie przeprowadzoną kampanią singleplayer, Battlefield: Bad Company 2 zawiera rozbudowany tryb gry wieloosobowej. Podczas zmagań w sieci gracz określa klasę postaci - Assault, Engineer, Recon, Medic - oraz broń jaka będzie się posługiwał. System obsługujący wszystkie te opcje jest zbliżony do tego, który pojawił się w Battlefield 2. Wizualnie gra prezentuje światowy poziom. Szczególnie dobre wrażenie robią animacje oraz generowane krajobrazy. Całość bazuje na zmodyfikowanym silniku graficznym Frostbite.

Dodam też od siebie że gra w każdej chwili "podnieca" skradanie się snajperem w krzakach i zachodzenie ofiar z nożem jest "zajebiste"

Spis Cheatów oraz Tricków:

1. Battlefield Bad Company 2 Beta Hack - Chams, Asus Wallhack & Crosshair

2. Trick z szybkim rankingiem

Czy opłaca się kupować Tę grę?

O gustach się nie dyskutuję. Wypowiem to co myślę o tej grze:

Gram od 4 dni, w miarę już ogarniam staram się pomagać drużynie itd.
Mój komp jest akurat na tą grę z full detalami + net 5mb więc nie mam problemów z rozgrywką

UWAGA!

Korzystanie z wspomagaczy jest na własną odpowiedzialność Autor nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone nimi.

Opublikowano

Jak zmienić broń tak jak jakiś chłop tu się szwendał i o to pytał xD

@edit

dodaj że jeżeli widzi się czarne pixele na texturkach to znaczy że niedawno alt-tabowaliście grę poruszajcie myszką i powinno po jakimś czasie wszystko wrócić do normy

Screenshot poproszę btw (może zaraz wrzucę w paincie po przerysowuje)

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

@UP

Czas kupić nowe soczewki ; )

"Wszystko o Battlefield Bad Company 2"

"Opis gry problemy i spisy cheatów"

Opublikowano

zmienione :D

a soczewki się przydadzą :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

TNX Przydało się,, coś o tej grze ;)..."

22ae6f0a29b7.gif

cooltext453009762.gif

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi daje +

Opublikowano

hej piszecie że można grać multiplayer tzn. gra wieloosobowa, więc klikam, wyszukaj serwery czy coś takiego i trzeba się zalogować, a przed zalogowaniem stworzyć konto i jest tam wymagany jakiś klucz co robić proszę o pomoc dam 5 :)

DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm... MOŻE PO PROSTU PODAJ KLUCZ REJESTRACYJNY??!!!

Człowieku, zastanów się zanim coś napiszesz - dostałeś do gry 1 klucz, to jaki inny chcesz tam podać?

Dzięki wszystkim. którzy kiedykolwiek wstawili jakiegoś hack'a

Pozdro dla Herx'a, który biega w kółko, celując w niebo

Opublikowano

hej piszecie że można grać multiplayer tzn. gra wieloosobowa, więc klikam, wyszukaj serwery czy coś takiego i trzeba się zalogować, a przed zalogowaniem stworzyć konto i jest tam wymagany jakiś klucz co robić proszę o pomoc dam 5 :)

czlowieku , to nie jest counter strike ze wpisales nick i grasz musisz sie zarejestrowac

GunzAlex.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...