Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Battlefield : Bad Company 2- Szybki Ranking, Odblokowanie Broni Etc.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, wejdz z kumplem albo z inną osobą, która chce pomóc na serwer.

Krok 1. Wejdz na serwer z 0 ilością graczy, z kimś kogo znasz

Krok 2. Jeden z was idzie do przeciwnej drużyny.

Krok 3. Biegnijcie do punktów kontrolnych Bravo albo Alpha razem.

Krok 4. Daj swojemu kumpleowi podłożyć bombe na A, niech naciśnie przycisk rozmowy - pozwoli to na podkładanie bomby w pętli.

Krok 5. Musisz rozbroić bombę, upewnij się aby naciśnąć "chat button", wtedy będziesz rozbrajał w pętli.

Czasem strzel w powietrze, aby serwer nie wywalił Cie za AFK :)

Good luck, :)

Opublikowano

Jak w pętli? Mam gre po polsku i gdy klikne J (Żeby mówic do wszystkich) To przestaje mi rozbrajać / kłaść bombe. :(

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

z tego co mi się wydaje że podkładasz bombę i podczas podkładania klikasz przycisk do pisania, wtedy jak pasek podkładania dojdzie do końca to od nowa leci. ale nie jestem pewien, BFBC2 mi nie hasa :<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@2op:

Z tą pętlą chodzi o to że się cały czas zapętla, czyli jak już skończy rozbrajać bombę to zaczyna od nowa ją rozbrajać i tak cały czas.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale archeolog :D... Człowieku żeś znalazł Tuta xD... Zamykam...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...