Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w markecie

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zacząłem gre na aurorze i chciałbym się trochę wzbogacić. Dostałem 30k na start od kumpla. Chciałem włożyć z 10k na kupno jakichś przedmiotów by później sprzedawać drożej. Na czym jest to najbardziej opłacalne. Chciałbym zarabiam 100gp+ od sztuki ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

wykup wszystkie x przedmioty, wystaw 10-20x drożej i napisz na chacie, ze skupujesz te itemki 25 x drożej

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

1. Przebiegnij sie do Kazoo pozbierac kości (bone) i potem wystaw je po 100-500 gp ea.

Osoby robiące postmana to skupią pod warunkiem, ze bedziesz miał ich wystawionych minimum 20 <- tyle wymaga postman.

2. Przebiegnij się do Kazoo i pozbieraj Dwarven pickaxe, a potem wystaw je po 3-10k (zależnie od świata i innych ofert).

3. Przejdź się na Femor Hills i pozbieraj mouldy cheese. Wystaw po 1k ea. (Sprzedają się czasami powoli ale sprzedają. Nawet po 3k czasami kupowali. :D).

4. Wynieś z rooka kilka legion helmetów i wystaw po 4-10k.

Przy tej ilości kasy ciężko będzie Ci w jakieś poważniejsze itemy wejść ale w addonowe / questowe możesz się pobawić.

Bear paw - 1k-2k zysku ea. -> sprzedają się jak i skupują bardzo szybko.

Minotaur leather - 50-100 zysku ea, a zejdą w max. godzinę po skupieniu. Przez boty robiące mino taska sprzedają Ci to hurtowo.

Wolf paw - na Candii skupuje to po 10 gp ea, a mógłbym pewnie jeszcze taniej. Sprzedajesz po 100-250 gp.

Skupuj white deer antlers / white deer skin i potem jak będziesz miał dużą ilość sprzedaj npc. Jest on niedaleko OF ale dojście do niego jest całkowicie bezpieczne. OF jest za rzeką.

Antlers sprzedajesz u npc po 400 gp. White deer skin po 245. Jak masz pacc to możesz też hurtowo kupować wolf tooth chain i sprzedawać u npc.

Sam zarabiam jakieś 20k na nich jak pod koniec tygodnia się przebiegnę i je sprzedam u npc.

Jak Ci się chce to skup sobie life crystale i ustaw wszystkie teksty jakie masz powiedzieć npc na hotkeye. Odpal taskera i jak będziesz afk jakiś noobchar Ci powymienia.

Różnica między ceną life crystal a life ringa to na Candii jakieś 200gp+ czasami.

Najlepiej: Zrób Rashida. :)

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...