Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

islamizacja polski

Gość landiago2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak polska przechodzi islamizacje? bo u mnie na rynku już sprzedawcy kebabów nie są tacy mili jak kiedyś już nawet dzień dobry strach powiedzieć oraz podwyższyli cenę kebabów o 40 gr.

do tego otwarto meczet...

Opublikowano

Nie no to są chyba przygotowania do Świętej Wojny. Co do cen kebsów to myślę, że w ten sposób gromadzą fundusze na kupno wyposażenia tj. AK47, materiały do budowy bomb i na dziwki przed samobójczymi atakami. Ale to tylko moje spostrzeżenia oparte na obserwacjach :D

tlompc.png

Opublikowano

Jak kiedyś pijany drałowałem do domu to kupiłem sobie kebsa. Był niestety kurewsko ostry więc wyjebałem go do rzeki. Całość była częścią planu mającego na celu aplikację trującego sosu do naszych wód gruntowych. I od tego czasu jakość wody w moim kranie drastycznie spadła :C

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Widzisz jak to sprytnie brodate taliby przemyślaly? Ja się nie dziwię, że Rusków od siebie przegonili... pewnie coś im do wódki dolali, a teraz próbują zrobić to samo u nas tylko że za pomocą kebsów... Boję się tu pisać nawet bo jeszcze mnie namierzą :O

tlompc.png

Opublikowano

mi smakuje

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

A co jeżeli jesteś jednym z nich albo dodają Tobie jakieś narkotyki żeby lepiej smakowało?

trudno stwierdzić co ciapaci dodają , ale mi smakuje :) 

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Specjalista
Opublikowano

U mnie jest dobrze,nawet wczoraj otworzyli nowego kebaba na mieście,więc myślę że aż tak źle nie jest. D:

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...