Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MySFGame - Nowy Serwer Shakes&Fidget !

Boles0012309

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co dodawac w karczmie piwa bez limitu ? Chyba chcesz , zeby serwer opanowaly boty tak samo jak mGames ... Jest dobrze a ludzie narzekaja , to ma byc hard serwer a nie po 1 dniu wbijanie 350 lvla.

Btw. kolejny bugger - Predator. Ma 7700 + zadan w karczmie.

#Edit: Juz ma 16k misji , czyli w dodatku uzywa bota.

Poza tym : http://zapodaj.net/06d070630f5a0.png.html . Prosze zrobic cos z tym typem ...

Opublikowano

Po co dodawac w karczmie piwa bez limitu ? Chyba chcesz , zeby serwer opanowaly boty tak samo jak mGames ... Jest dobrze a ludzie narzekaja , to ma byc hard serwer a nie po 1 dniu wbijanie 350 lvla.

Btw. kolejny bugger - Predator. Ma 7700 + zadan w karczmie.

#Edit: Juz ma 16k misji , czyli w dodatku uzywa bota.

Poza tym : http://zapodaj.net/06d070630f5a0.png.html . Prosze zrobic cos z tym typem ...

popieram  odpisal mi to samo  a ma 18499 misji frajer bity

nick  Predator

Nie takimi tekstami do mnie bo banik poleci jestem tutaj GM synku

smieszny koles heh

Opublikowano

Juz dostał bana za bota a co do gm to nic o tym niewiem :P

Co do lochów gildijnych(1vs1) to mam bóga ale ogarne to niebujcie sie  :p i nawet dzis za kilga godzin xD ale nie no za 30-1godzina wrzuce loszki xD

Opublikowano

Oj te twoje 'bógi' Boles :D. Ewentualnie tak myślę abyś zrobił plik apk. do tego priva , ale ja się ram nie znam i nie wiem czy to łatwo lub czy to trudno zrobić . Więcej osób siedzi w domu na tablecie , smartphonie i gra.

Nie wiem czy to bug albo coś innego ale , kiedy zmieniam towar w zbrojowni na klasie wojownik nie pokazują się tarcze , a jeżeli taka owa tarcza ma się pokazać to  nie da rady zmienić towaru , ewentualnie przez ściągniecie jakiegoś itemka i kliknięcia zmiany towaru i założenia go na siebie .Wtedy pokazuje się nowy towar ale nie widać tarcz tylko puste pole.

Zobaczyłeś to , bo u mnie dalej jest to samo z tymi tarczami .

Opublikowano

Oj te twoje 'bógi' Boles :D. Ewentualnie tak myślę abyś zrobił plik apk. do tego priva , ale ja się ram nie znam i nie wiem czy to łatwo lub czy to trudno zrobić . Więcej osób siedzi w domu na tablecie , smartphonie i gra.

Zobaczyłeś to , bo u mnie dalej jest to samo z tymi tarczami .

Hmmm kurde niewiem .. :( co tam jest żle zrobione .. hmmm

Opublikowano

Hmmm kurde niewiem .. :( co tam jest żle zrobione .. hmmm

No ja też nie wiem , szkoda trochę bo się zle gra wojem, a to jest dobra postać.

Opublikowano

Niema jeszcze bo nieweim czy mam je włączyć czy nie bo jes błąd nad którym zastanawiam sie 3 godziny i niemoge go naprawidz jest on taki ze po przegranej walce mozemy atakować w lochach :( ...

Opublikowano

@UP

-Trzeba być oficerem w gildi albo przywódcą !!!

-Za atak na lochy tracimy 100 grzybków !!

-Jak narazie jest tylko 10 przeciwników !!!! ( Dlatego mozecie po ostatnim 140 lev miec brak połączenia ! )

-Z poziomem przeciwnika jego statystyki sie zwiększają ( Chyba je o duuuzo wiecej ogarne w dm ich bo troche słabe .. xD:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...