Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Logowanie!

SenigPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo świetne okno logowania lecz troszkę trzeba je dopracować ja bym to bardziej wyśrodkował a ten pasek z facebook, youtube bardziej do prawej strony lecz może mi się wydaje zobaczę jak to wygląda w grze 

Specjalista
Opublikowano

Było to na mpcforum,i zostało usunięte,i teraz też zostanie.

Praca bez zgody autora nie może zostać opublikowana. 

P.S Skąd pomysł na to "zaloguj się" psuje całą pracę ;/.

Paskudnie się prezentuje.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Serwer Eternity już nie istnieje więc myślę że jakby ktoś ruszył mózgownicą i by chciał ten interfejs na swoim serwerze po poproszeniu, Naid by mu go udostępnił.

Niestety przez ludzi takich jak idiota (założyciel tematu) który ukradł, a następnie zjebał dobrą grafikę swoimi elementami, to forum jest postrzegane jako jedna wielka wylęgarnia złodziei.

Prawdopodobnie jeszcze Naid się tu wypowie i zgłosi to jako ukradzioną pracę do odpowiedniej osoby.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Serwer Eternity już nie istnieje więc myślę że jakby ktoś ruszył mózgownicą i by chciał ten interfejs na swoim serwerze po poproszeniu, Naid by mu go udostępnił.

Niestety przez ludzi takich jak idiota (założyciel tematu) który ukradł, a następnie zjebał dobrą grafikę swoimi elementami, to forum jest postrzegane jako jedna wielka wylęgarnia złodziei.

Prawdopodobnie jeszcze Naid się tu wypowie i zgłosi to jako ukradzioną pracę do odpowiedniej osoby.

Interface Logowania z Eternity był już udostępniony mam go na kompie moim zdaniem orginalny jest o wiele lepszy ale tak jak pisałeś jakby ktoś go poprosił myślę że by udostępnił ale w tych czasach nie opłaca się robić autorskich rzeczy ,gdyż i tak po pewnym czasie ktoś rozpakuje klienta i ukradnie

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Muszę zgodzić się z Mizune, zjebałeś ten interface "swoimi" elementami. 

Oryginał jest sto razy lepszy niż to coś.

Na dodatek na obu buttonach jest inna czcionka.. >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...