Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy blue buff.

Gość Bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku zaprezentuje jak zdobyć blue/red buffa będąc na aleji a nie grając w lesie.

Więc zaczynamy

Krok zerowy/sytuacyjny:

Będąc jeszcze w lobby możemy wziąć czar przywoływacza jakim jest porażenie. Wybieramy go w ostatniej sekundzie w lobby.

Krok pierwszy:

Gdy zaczyna się rozgrywka, wybieramy przycisk tabulator [tab] i wyciszami każdego gracza ze swojego i przeciwnego zespołu.  Gdy wzięliśmy porażenia piszemy od razu: "Srry, I want TP. Missclick/Fuck this, i take smite instead of teleport, ftw!!!".

Krok drugi:

Piszemy na czacie (do wyboru):

-"smiteless"

-"smiteless and go coutner jungle

-"smiteless and go take enemy red/blue buff"

I staramy się przy ostatnich punktach zdrowa naszego  buffa zadać ostateczne obrażenia,

Ew. gdy wzieliśmy porażenie buffa możemy wziąć strasznie szybciej, porażając go, zadając osateczne obrażenia.

Krok trzeci:

Cieszymy się snowballem lub fb na aleji. Ew. śmierci i oddania buffa przeciwnikowi aby dać mu większe szanse na wygraną w postaci buffa i sporej ilości złota.

Rada pro plajera:

Trick najlepiej wykonywać na midzie (środkowa aleja) lub na topie (górna aleja).

Dodam, iż z tego tricku korzystam od miesiąca + grając na BoL'u z Cassiopeią można naprawdę wysoko zajść.

Elegancko wbiłem diamenta )golda).

Teraz robię sobie przerwę od gry ale uprzedzam, to nie ostatni poradnik.

Dodaje, ten trick nie zawsze wychodzi, to jest kwestia wprawy i junglera!!!

W temacie będę odpowiadał na posty użytkowników, żeby nie nabijać postów.

Zobacz odpowiedzi:

1.

a teraz opowiedz jakie to uczucie gdy robisz z siebie idiote.

-Mieszane, jadłeś kiedyś sos bolanage i napoli? Napoli tak mi średnio smakowało, ale jednocześnie zjadłem to z apetytem. O bolonage wspomniałem bo jest dobre. Jak będę miał na obiad to napisze PW do ciebie.

2.

No nic kolejny, idiota co myśli ze na siłe dostanie lajki ( ;

-Przepraszam, a czy ja Cię nazywam idiotą? Nic na siłę.

3.

Bol mu nie działa to siedzi na forum,

Poradnik do dupy,

strzeżcie się go jak ognia, bo na rankedzie będzie płacz, za takie chamskie zachowanie.

Dzięki za opinie.

Wspomniałem ironicznie o BoL'u. Jakbyś przeczytał moje posty, jako nie liczny użytkownik jestem zdania że skillem można dalej zajść niż na BoL'u. Niestety na forum panuje stereotyp że nawet w grze drużynowej 5v5 premade, BoL wygrywa gry (zachęcam do przeczytanai topicu o organizacji turnieju czy tam ligi). Ludzie tam skarżą się że mogą trafić na jakiego SeleXa, BoL wygra gre z nich xD, jeszcze to gra drużynowa 5v5 co wymaga dużo więcej umiejętności i jest więcej czynników wpływających na gre.

Sam wpadłem tera w jaką fobie, nigdy o tym nie pisałem i trzymałem dla siebie opinie, ale że ktoś mówi że gram BoL'u to mnie uraziło (tak, wiem napisałem w temacie).

Z poradnika zachęcam korzystać, przecież to poradnik.

Opublikowano

No nic kolejny, idiota co myśli ze na siłe dostanie lajki ( ;

Opublikowano

Poradnik do dupy,

strzeżcie się go jak ognia, bo na rankedzie będzie płacz, za takie chamskie zachowanie.

Opublikowano

Poradnik do dupy,

Dzięki za opinie.

Wspomniałem ironicznie o BoL'u. Jakbyś przeczytał moje posty, jako nie liczny użytkownik jestem zdania że skillem można dalej zajść niż na BoL'u. Niestety na forum panuje stereotyp że nawet w grze drużynowej 5v5 premade, BoL wygrywa gry (zachęcam do przeczytanai topicu o organizacji turnieju czy tam ligi). Ludzie tam skarżą się że mogą trafić na jakiego SeleXa, BoL wygra gre z nich xD, jeszcze to gra drużynowa 5v5 co wymaga dużo więcej umiejętności i jest więcej czynników wpływających na gre.

Sam wpadłem tera w jaką fobie, nigdy o tym nie pisałem i trzymałem dla siebie opinie, ale że ktoś mówi że gram BoL'u to mnie uraziło (tak, wiem napisałem w temacie).

Z poradnika zachęcam korzystać, przecież to poradnik.

Opublikowano

Myślę, że dość nam na tym forum trolli i takowych tematów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...