Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best kha'zix eu

Keri0s.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam polaczków obczajcie tego ss'a ziomy

05148179971636249301.png

było to na koncie brąz 3 a i tak lepsza farma niż wy jebane diamenciaki:];];]

Opublikowano

widze ze cebulaki dostaly bolu dupy, poki co mozecie mnie cmoknac w pindola. jak bede na kompie to dam innego ssa

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić skoro to Brąz 3,jak wyżej osoba powiedziała,boty potrafią grać lepiej niż niektorzy gracze z brązu.

I na co Ci było tyle killi? Wychodzi na to,że tylko do szpanu ,w koncu na logikę niektorych ludzi po co dawać innym kille mimo,że ma się full builda i farme jak cholera skoro można brać wszystko i mieć wyje*ane? :)

Opublikowano

kurwa grałem 2v5 po 2 na afku a 1 trollował komu miałem oddawać kille, leonie?

Opublikowano

kurwa grałem 2v5 po 2 na afku a 1 trollował komu miałem oddawać kille, leonie?

było to na koncie brąz 3 a i tak lepsza farma niż wy jebane diamenciaki:];];]

Poprawiłeś mi tym dzień xD

Jeden wygrany mecz Ci się zdarzył to go wstawiłeś i mówię, że jest ok. ;-) Ale przestań się tak napinać do innych, bo i tak jesteś słaby, skoro siedzisz w brązie.

Opublikowano

Ie na khazixie :D. Ja jestem s3 i rozjebal bym cie lewa ręką na jednej nodze, także nie wyzywaj jebanych diamencikow jak silverom nie dajesz rady. Jak cos pisz pw. Ssem nic nie pokazales. A jak grales praktycznie sam to powinieneś mieć 300 farmy na 10 min, więc...

Opublikowano

Po co zakładasz taki temat, a potem się spinasz, jak z góry było wiadomo że zostaniesz zjechany za swoją głupotę ? Zostałeś mistrzem brązu. Teraz możesz się chwalić kolegom w podstawówce, że grasz lepiej niż boty. Poza tym Naven i tak Cię miażdży farmą.

:p

Opublikowano

kurwa polaczki cebulaczki biedaczki cwaniaczki warszawiaczki mają bul dupy ze najlepszy kha eune jest w silverze 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...