Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z plikiem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem dziś wh by xTymeKx i pisało mi, że muszę mieć plik metin2client.bin no to dobra. Pobrałem go. I pisze mi, że jest w formacie bin czyli w takim jak powinien być od początku by hack działał, ałe to dziadostwo odtwarza mi się przez windows media center. Odrazu mówię, że zmiana nazwy nic nie pomaga. Bardzo błagam o pomoc bo mnie tu przy tym kompie już rozsadza na atomy.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze piszę ale plik metin2client.bin to nie to przez co uruchamiasz clienta czyli laucher?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

No właśnie. Na gladorze mam to, ale gdy uruchamiam plik start to mi pisze, że brakuje pliku metin2client.bin więc postanowiłem go pobrać. Pobrał się ale sam zmienił mi się w plik media center. Naprawiłem go jest git itp. Ale nie git, że hack działa czy coś, lecz gdy to odpalam wyskakuje mi : START_MONITORING_SERVICE_ERROR klikam ok i następne : INVALID FILES. I to na tyle nie wiem co mam teraz zrobić.

Myślę, że pomogłem jeśli tak daj +

76561198037263640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...