Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka prostych pytań co do KamerModa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, z góry wybaczcie prawdopodbną prostotę i głupotę moich pytań, ale dłuuuugo w Metina nie grałem i sie wszystko pozapominało. Do rzeczy, zamierzam pobocić na serwerze prywatnym Emperius i będę miał kilka zagadnień:

1. Czy Expbot na którym mi zależy przede wszystkim jest w samym KamerModzie czy w MultiHacku?

2. Potrzebuję wersji 2011 czy 2012 SF?

3. Instaluję Kamermoda wprost do folderu z klientem serwera Emperius, czy potrzebuję czystego klienta z PLa z głównej strony?

Ok, z tego co doczytałem na stronie Kamera (

http://metin2mod.tk/mapy.html

Emperius jest prawdopodbnie spakowany tak, że Kamer nie będzie tam działał... Bo problemem jest to, że wklejając samego moda i odpalając klienta bot nie widzi nowych map (expie na mapie od 130lvl) i poza postacią nic nie widać. Gdy próbuję wrzucić mapy według jego poradnika ((

http://metin2mod.tk/mapy.html

) to wysiadam przy punkcie 7 ponieważ foldery pack już się na siebie nałożyły i gdy odpalam klienta to gra wyłącza się na ekranie logowania, pasek osiąga jakies 20-30% i koniec...

Opublikowano

Drogi kolego mogę ci odpowiedzieć na kilka pytań dalej nie wiem.
1.Kamer mod ma expbota w HackBar.
2.Co do tego nie wiem ale możesz spróbować na 2011 a potem na 2012 :>
3.Możesz sobie instalować do dowolnego clienta jakiego ci się podoba będzie działać.

A co do map musisz znajść kogoś kto ci wytłumaczy jak gdzie i czym rozpakować pliki w folderze pack abyś wrzucił do kamer moda rozpakowane z mapami nie wiem czy dobrze napisałem jeśli nie to ktoś mnie poprawi :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

1. Tak, jest

2. To zależy od serwera na którym grasz

3. Czystego spatchowanego Pl'a. Potem możesz to jakoś połączyć z folderem pack.

Opublikowano

1. Jest

2.Zależy od serwera

3. Najlepiej mieć czystego metka pla i dodać do niego server pack z tego servera co na nim grasz.

//

Opublikowano

I dalej dupa, zrobiłem wszystko według poradnika na czystym kliencie PLa i wciąż gra sie wysypuje w 1/5 paska ładowania po wyborze postaci... Ktoś jakiś pomysł jeszcze ma? Jakiś kontant z Kamerem jest możliwy?

Ok, problemem jest to, że dalej nie widzi mapy od 130 lvl i w ogóle żadnych potworów (nawet w m1) pomimo, że skopiowałem cały folder pack. Udało mi się zalogować tylko dlatego, że postać przeniosłem do m1, lecz tak jak wspomniałem, nie widzę żadnych mobów ani nie mogę przenieść się na mapę 130lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...