Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na wybuchające zwierzęta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Czy pamięta ktoś nazwę tego pluginu na wybuchające zwierzęta ? Ponieważ szukam po internecie i nic.. Chodzi o to że gdy np. zabijamy świnie to ona wybucha oczywiście nie ciągle tylko czasami świnie wybuchają albo inne zwierzęta. Ustawiało się to jakoś za pomocą komend. Dlatego jeżeli ktoś zna nazwę tego pluginu to prosiłbym o podanie jego nazwy.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Niestety, ten plugin co podałeś to tylko na owce a ja miałem kiedyś ten plugin że mogłem za pomocą komend ustawić żeby świnia wybuchała itd..

@Edit Dobra, Poradziłem sobie znalazłem plugin jak widać mało znany Jego nazwa to

ExplodingAnimals 

Polecam ;)

Opublikowano

Ja piszę plugin "prima aprilis" Np.Podchodzisz do krowy i ona wybucha,kopiesz diaxy a wypada zloto.Jak go chcesz napisz na PW!

Opublikowano

Widzialem Skrypt na podobne jak TerroristSheep ale dalo sie ustawic inne moby

Opublikowano

Jedyny plugin, który pamiętam to Owce Terrorystki.

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫  

61704704900089450495.png

▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪═▫▪

Opublikowano

Niestety, ten plugin co podałeś to tylko na owce a ja miałem kiedyś ten plugin że mogłem za pomocą komend ustawić żeby świnia wybuchała itd..

@Edit Dobra, Poradziłem sobie znalazłem plugin jak widać mało znany Jego nazwa to

ExplodingAnimals 

Polecam ;)

Temat rozwiązany to plugin ExplodingAnimals

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...