Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszłość KW-1S

demostenes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanie rozdzielony na kv-1s na 5t i jakiś tam na 6 (nazwa wyleciała mi z głowy, kv-120? Zapomniałem.) 5t będzie odpowiednikiem kv-1. Dużo lepsza mobilność kosztem pancerza, a lufka ma zostać, tylko bardzo znerfiona. Nie będzie się nią opłacało grać.

Opublikowano

Rozdzielają go od patcha 7.X. Nie wiem kiedy dokładnie, bo nie grałem jeszcze wtedy. Gdy będą go na 100% rozdzielać, polecam zakupić to cacuszko, ponieważ otrzymamy za darmo miejsce w garażu.

Opublikowano

Zostanie rozdzielony na kv-1s na 5t i jakiś tam na 6 (nazwa wyleciała mi z głowy, kv-120? Zapomniałem.) 5t będzie odpowiednikiem kv-1. Dużo lepsza mobilność kosztem pancerza, a lufka ma zostać, tylko bardzo znerfiona. Nie będzie się nią opłacało grać.

[/quote

KV-122, od działa.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dokładnie.

Chciałbym jeszcze dodać, że z tego co mi wiadomo, to nie będzie już ta sama 122, tylko mega znerfiona. Za to dostaniemy 100mm, który będzie przyjemny, celny i spamerski.

Opublikowano

Dokładnie.

Chciałbym jeszcze dodać, że z tego co mi wiadomo, to nie będzie już ta sama 122, tylko mega znerfiona. Za to dostaniemy 100mm, który będzie przyjemny, celny i spamerski.

Celność u Ruskich? Chcę to zobaczyć.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Celność u Ruskich? Chcę to zobaczyć.

W porównaniu do 122 celne ;) A po 2 taki 100 mm U-8TS ma celność 0.34, co jest dobrym wynikiem.

Opublikowano

Takie pytanie, to bedzie się opłacało iść w KV-1 itd? czy wyjdzie to tzw. praniu ? ;)

Pytanie - a czemu miało by się nie opłacać? :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Takie pytanie, to bedzie się opłacało iść w KV-1 itd? czy wyjdzie to tzw. praniu ? ;)

To Ruskie- musi być dobre.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

KV-1 jest dobry, wiec opłaca się iść.

Opublikowano

Nie będą go zmieniać .... zapowiadali to niby dzielenie juz od 1-2 lat a nerfa jak nie ma tak nie ma :D [mieli mu zabrać 122 ale z tego też zrezygnowali :D]

Opublikowano

Nie będą go zmieniać .... zapowiadali to niby dzielenie juz od 1-2 lat a nerfa jak nie ma tak nie ma :D [mieli mu zabrać 122 ale z tego też zrezygnowali :D]

WG jest nieprzewidywalne. Mogą zapowiadać jeszcze rok, a kij niespodziewanie go rozdzielą ;p Nie wiem dlaczego z tym tak zwlekają. 

Opublikowano

Znerfić, znerfią, lecz nie wiadomo kiedy, bo w końcu Ruski czołg.

Opublikowano

Co jak to ale jak znerfią za bardzo to cały balans i tak pójdzie w pizdu.

tak poleci na łep i na szyje

zabiorą mu tą lufkie kv1s to bedzie czołg do dupy

Opublikowano

tak poleci na łep i na szyje

zabiorą mu tą lufkie kv1s to bedzie czołg do dupy

KV-1Siemka, zostanie rozdzielony na dwa inne czołgi.

Opublikowano

@up to nie żaden kv-1s SIEMKA ... 

Wg to WG jak go rozdzielą to gra straci tymi czolgami sens ... bo skoro chcą zachować HISTORYCZNOŚĆ to powinni wywalić 60% czolgów i modułów ....

Ja bym go kupił zbadał is a jak go rozdzielą możesz sprzedać oba czołgi i masz free miejsce w garażu :D

Opublikowano

@up to nie żaden kv-1s SIEMKA ... 

Wg to WG jak go rozdzielą to gra straci tymi czolgami sens ... bo skoro chcą zachować HISTORYCZNOŚĆ to powinni wywalić 60% czolgów i modułów ....

Ja bym go kupił zbadał is a jak go rozdzielą możesz sprzedać oba czołgi i masz free miejsce w garażu :D

Zanim go znerfią to minie trochę czasu, a jak chcesz to badaj IS'a.

Opublikowano

Wiadomo może w której łacie to zrobią ?

Było mówione, że 9.2 - 9.3, ale wątpię, że go znerfią, bo tyle razy już był ten nerf przekłady...

Opublikowano

najwczesniej w 9.3 

czy bedzie to nerf KV1Siemka ? dla pomidorkow napewno ... dla doswiadczonych graczy raczej buff  ;) bo prawdopodobnie dostanie 100mm D10T ktore bedzie ladowac ok 8.5s 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

najwczesniej w 9.3 

czy bedzie to nerf KV1Siemka ? dla pomidorkow napewno ... dla doswiadczonych graczy raczej buff   ;) bo prawdopodobnie dostanie 100mm D10T ktore bedzie ladowac ok 8.5s 

Ale już wtedy nie będzie KV-1S tylko inny podmieniony czołg. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...