Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zrobić taki typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam do was pytanie.Czy zrobić serwer typu Network?Czyli,kilka typow serwerow w jednym.Na początek bylyby trzy typy:

1.SkyBlock

2.Survival i Gildie

3.FreeBuild

i 4.Lobby

I na kazdym typie serwera byloby SG i monety zarobione na nim mozna byloby wydać w sklepie na serwerze.Co wy na to?

Piszcie!

Opublikowano

Postoisz miesiąc i padniesz. Nie warto. Lepiej poczekać aż trochę tych malutkich serwerków poupada..., bądź zrób jakiś unikatowy projekt, który przyciągnie graczy

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Moim zdaniem tez nie. Zrob cos nowszego co bedzie ciekawilo i zachecalo do grania.Chodzi mi tu o jakis dobry autorski  serwer z wlasnymi pomyslami na rozwijanie.

Opublikowano

I na kazdym typie serwera byloby SG i monety zarobione na nim mozna byloby wydać w sklepie na serwerze. <-----To jest nowe!Na zadnym serwerze tego nie widzialem!

Opublikowano

Co wy macie z tymi sieciami serwerów ? Tak jak koledzy wyżej mowia postój ok 1 miesiąc i padnie no chyba że załatwisz sobie jakiegoś dobrego technika i jakąś dobrą reklamę na gg no to może postoisz że 3 miesiące

TWOJA REKLAMA TUTAJ? PISZ NA PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...