Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić? BPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/11042561/
co zmienić w tym składzie? na ls mam williama ale cuardado if ma wszystko statystyki lepsze, planuję kupić aguero i toure, zastanawia się nad bramkarzem czy zostawić petra czy de gea'e, opłaca się kupić davida silve? co sądzicie o obronie, cena do wykorzystnania około 100-300k ewentualnie więcej 

EDIT: platforma pc, zastanawiam się nad Matą albo Rooney'em na sp, ewentualnie Ozil 
EDIT2: moze też być inna formacja, coś na prawdę dobrego z bpl chce 
Opublikowano

@up, aguero nie byłyby lepszy od suareza? toure od maticia?cuardado if od williama? nie jestem przekonany do tego koscielnego też bo luiz u mnie się sprawdza znakomicie jak na razie, i gerrard? ale i tak dzięki wielkie 

Opublikowano

miałem bardzo, bardzo podobny skład, ale zdecydowanie eto odpada, miałem go duzo nim grałem tyle niewykorzystanych akcji mnie skutecznie zniechęciło, ale dzięki, a coś do 300-350k? 

Opublikowano

A ten wyżej ?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Osobiście postawiłbym na Suareza zamiast Aguearo. Na lewe skrzydło wrzuciłbym Williama, chyba że dałbyś rade uzbierać na Hazard, na prawym Navas będzie lepszy od Naniego. Zwykły Kościelny, jest odrobinę lepszy od Luiza, jakbyś miał IF Koscielnego to byłoby super.

91.jpg

Opublikowano

Skład dobry jedynie to Schurlle zamiast Williana mniejszy troszke drybling ale strzały  o niebo lepsze + głowki

21f0dgn.jpg

Opublikowano

dzieki, czyli ostatecznie

http://www.futhead.com/14/squads/11075973/
? ewentualnie sie zastanawiam czy suarez na napastnika czy tego aguero,  na razie mam tego słabszego suareza, i co byście jeszcze ewentualnie polecili zamiast gerarrda if? 

Gerrard IF na środku będzie kosą.Mam jego zwykłą wersje na środku i to magia .Wolałbym Suareza zamiast Aguero

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...